Centrofarm ofera 10% reducere pentru pensionari

Please select a featured image for your post

Centrofarm lanseaza campania sociala „Si eu voi fi pensionar”, prin care pensionarii primesc o reducere de 10% la partea necompensata din reteta. Campania se desfasoara in perioada mai-iunie 2011, in toate farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara.

„Suntem intotdeauna fericiti sa venim in sprijinul clientilor nostri si am simtit ca era momentul sa initiem o astfel de campanie pentru a trage un semnal de alarma: fiecare dintre noi va fi, la un moment dat, pensionar. De aceea, este bine sa constientizam de pe acum acest lucru si sa incercam sa ii sustinem pe toti pensionarii sau pe familiile lor. Speram ca reducerea acordata de Centrofarm in cadrul acestei campanii va constitui un real sprijin pentru clientii nostri”, a declarat Dorin Catana, director general Centrofarm.

Citeste si:  Analgezicele pot provoca cresterea tensiunii arteriale

Copii sau tineri, fiecare dintre noi va ajunge pensionar iar problemele lor pot fi si ale noastre. In prezent, medicamente raman costisitoare pentru varstnici, chiar daca o parte din cost este suportat de Casa de Asigurari de Sanatate. Centrofarm este primul lant farmaceutic ce lanseaza un program social menit sa asigure un suport financiar pensionarilor. Ideea campaniei este sprijinita de Maestrul Florin Piersic.

Citeste si:  Toxoplasma si sarcina

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.