Centrul Medical de Excelenta Renasterea, inaugurat

Please select a featured image for your post

In urma unei activitati sustinute de 10 ani, Fundatia Renasterea isi extinde serviciile medicale. Datorita unei finantari de 1.854.820 euro din partea Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (Norvegia, Islanda, Liechtenstein) si a cofinantarii in valoare de 343.420 euro, Fundatia Renasterea lanseaza cel mai amplu proiect medical al sau de pana acum. Proiectul s-a dezvoltat pe o perioada de 2 ani, incepand in mai 2009 si incheiandu-se in 30 aprilie 2011.

Centrul Medical de Excelenta Renasterea are o structura de 8 cabinete medicale: consultatii clinice san; consultatii clinice ginecologice; ginecologie – colposcopie si biopsie de col; ecografie – san si transvaginala; doua cabinete de oncologie; cabinet de nutritie; cabinet de consiliere psihologica si laborator echipat cu aparatura pentru anatomopatologie, citologie si imunohistochimie.

Citeste si:  6 Motive pentru care iti alaptezi copilul

In cadrul Centrului vor consulta medici specialisti de renume din tara si strainatate. In plus, ceea ce diferentiaza Centrul Medical de Excelenta Renasterea de celelalte clinici medicale existente pe piata serviciilor medicale din Romania este:

aparatura medicala ultraperformanta, spre exemplu mamograful digital Siemens Mammomat Inspiration este singurul de acest tip instalat in Romania si emite cea mai mica doza de radiatii.
aparatura de laborator unica in tara, este automatizata, exclude eroarea umana si poate determina tipul celulei de cancer in 75 de minute (procedura care la celelalte laboratoare dureaza 8 zile). Microscopul laboratorului este digital. Aceste echipamente permit derularea programului “Diagnostic intr-o zi”.
expertiza medicala internationala: posibilitatea de a beneficia de a doua opinie medicala din partea celor mai renumiti specialisti oncologi de la AKH – Viena si Anadolu – Istanbul, fie prin consultatii la Centrul Medical de Excelenta Renasterea, fie prin transmiterea digitala, in timp real, a rezultatelor investigatiilor catre acesti parteneri.

Citeste si:  Cum sa ne pregatim corpul inainte de nastere?

Centrul Medical de Excelenta Renasterea va avea o puternica valenta umanitara, pacientii cu situatie sociala precara avand gratuitate la serviciile medicale. La Centrul Medical de Excelenta Renasterea, anual, peste 6500 de persoane vor putea beneficia de servicii medicale la cele mai inalte standarde de performanta.

Adresa Centrului Medical de Excelenta Renasterea este strada Virgil Plesoianu nr. 87, sector 1, Bucuresti, iar programarile se pot face la numarul de telefon 021 224 77 44.

Citeste si:  Mult timp intr-un singur loc, la fel de daunator ca fumatul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.