Centrul oftalmologic Oculus: reduceri de 10-15% la operatiile de cataracta si cele pentru vicii de refractie

Please select a featured image for your post

Centrul oftalmologic Oculus, cea mai mare clinica oftalmologica privata din Romania, ofera reduceri intre 10% si 15% la tarifele curente pentru operatiile de cataracta si cele pentru vicii de refractie (miopie, hipermetropie, astigmatism). Reducerile de tarife sunt acordate in perioada 24 ianuarie- 31 martie 2011 si urmaresc sa vina in sprijinul pacientilor cu afectiuni oftalmologice care necesita interventii chirurgicale urgente, dar care amana prezentarea la medic din cauza veniturilor diminuate.

„Operatiile de cataracta si cele de corijare a viciilor de refractie sunt cele mai solicitate tipuri de operatii curente, aceasta promotie speciala adresandu-se nevoilor pacientilor nostri, in special in cazul afectiunilor ce se pot agrava daca nu intervenim la timp”, a declarat dr. Ozana Moraru, chirurg oftalmolog si director medical la Clinica Oculus.

Citeste si:  Solutii pentru managementul farmaciei in perioada de criza oferite in cadrul editiei XI a simpozionului Farma Practic

Centrul oftalmologic Oculus, o investitie privata integral romaneasca, se aseaza alaturi de cele mai moderne clinici occidentale prin echipamentele medicale si dotarile existente, care permit efectuarea unor operatii de mare finete, in cele mai sigure conditii pentru pacient. Liderii echipei, doctorii Ozana si Cristian Moraru, se bucura de inalta recunoastere internationala, iar performanta lor medicala este confirmata prin numeroasele invitatii la nivel european de a participa la sesiuni de chirurgie live, ca operatori sau ca moderatori. Ultima conferinta internationala la care au participat s-a desfasurat in octombrie anul trecut, in Turcia, si a avut ca tema „Calitatea in chirurgia cataractei si chirurgia refractiva. O schimbare de paradigma”, eveniment medical de talie mondiala, care a reunit aproximativ 400 de specialisti din 12 tari ale lumii cu mare traditie in domeniul oftalmologiei, printre care Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Turcia, Rusia, SUA.

Citeste si:  Reteta tineretii

Prioritatile Centrul oftalmologic Oculus in privinta calitatii serviciului medical incep cu grija fata de pacient si cu calitatea personalului, continuand cu dotarea complexa, ultramoderna a cabinetelor de consultatie si terminand cu acuratetea si rigoarea actului operator. Respectarea celor mai inalte exigente tehnice este dovedita si de investitia de aproape 2 milioane de Euro facuta in aparatura pana in prezent.

Citeste si:  Un sport pentru cei care urasc sportul - Zumba

In Centrul oftalmologic Oculus se efectueaza anual aproximativ 75.000 de consultatii oftalmologice, peste 6.000 de operatii de cataracta, peste 1.500 de operatii de chirurgie refractiva, 500 de operatii si tratamente de glaucom si 500 de tratamente pentru retinopatie diabetica.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.