Cerc de psihologie: „Legaturile de cuplu si de familie”

Please select a featured image for your post

Fiecare persoana este interesata de ceea ce se intampla in cuplul sau. Cel mai frecvent, acest interes apare atunci cand exista o situatie problematica. Legaturile par de multe ori incurcate, uneori imposibile sau dificile si, de cele mai multe ori, par sa nu raspunda idealurilor existente. Cum se intampla asta?

Psihologia, filosofia, arta au incercat in decursul timpului sa gaseasca raspunsuri. Noi suntem psihologi iar experienta organizatorilor arata ca legaturile pot sa fie analizate, intelese, uneori schimbate. Legaturile de cuplu si familie pot sa constituie obiectul unor terapii individuale, de cuplu sau de familie. Cercul se adreseaza persoanelor care vor sa afle cum functioneaza legaturile de cuplu si cele de familie.

Citeste si:  Informatii complete despre bolile si interventiile oculare, pe noul site al Clinicii Oculus

Cercul este monitorizat de psihoterapeut Claudiu Ganciu si se adreseaza persoanelor interesate de teoria legaturilor de cuplu si familie. In fiecare sesiune va exista o propunere de intelegere a legaturilor de cuplu si familie sustinute de un psiholog sau psihoterapeut. Aceasta va fi urmata de discutii de grup.

Cercul se adreseaza publicului larg. Programul este saptamanal.

Citeste si:  Muraturile ne ajuta la pastrarea sanatatii organismului

Inscrierea se face la adresa de mail clauganc@gmail.com sau la telefon 0722 453 906. Pentru alte propuneri puteti utiliza aceleasi date de contact. De asemenea, pe adresa de mail puteti trimite propuneri de teme, modalitati de realizare, etc.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.