Clinica Oculus le ofera pacientilor oportunitatea efectuarii de operatii pe credit, cu dobanda zero

Please select a featured image for your post

Centrul oftalmologic Oculus lanseaza o initiativa menitam sa extinda accesul pacientilor la serviciile sale, facilitand achitarea costurilor operatiilor de catre acestia.

Tinand cont de actualul context economic nefavorabil, conducerea clinicii si-a propus sa ofere un suport important clientilor sai, care pot beneficia de plata esalonata a interventiilor chirurgicale efectuate la cea mai mare clinica oftalmologica privata din tara.

Citeste si:  Somnul de dupa-amiaza imbunatateste capacitatea creierului de a stoca informatii

Initiativa, care va dura 6 luni ofera posibilitatea de a plati costul operatiei oftalmologice dorite prin achizitionarea unui card de la Alpha Bank, prin care se poate achita contravaloarea operatiei fara nici o dobanda.

„Centrul oftalmologic Oculus doreste sa raspunda nevoilor reale, curente ale pacientilor sai, inlesnind un acces mai facil si mai flexibil la plata operatiilor dorite. De aceea le oferim posibilitatea de a se putea opera cu plata in rate, fara absolut nici o dobanda. Este o initiativa care speram sa ii ajute pe pacientii nostri si sa le aduca confort financiar”, declara dr. Ozana Moraru, co-proprietar al clinicii, alaturi de dr. Cristian Moraru

Citeste si:  Alearga pentru sanatatea ta si a naturii la CROSUL PADURII!

Informatii suplimentare despre aceasta initiativa se pot obtine la adresa www.eye.ro sau la tel. 021.9628.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.