Conferinta Asigurarea medicala vindeca sistemul de sanatate – Bucuresti, 6 mai

Please select a featured image for your post

Cotidianul online de finante si afaceri www.baniinostri.ro, organizeaza in data de 6 mai la Bucuresti, conferinta „Asigurarea Medicala Vindeca Sistemul de Sanatate”.

Conferinta se desfasoara in parteneriate cu cele mai importante oraganizatii profesionale de pe piata de de asigurari UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurari din Romania si UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Citeste si:  In weekend, Targ pentru o Viata Sanatoasa isi redeschide portile

La eveniment au fost invitati reprezentatiilor principalelor institutii ce se pot implica in legiferarea si reglementarea pietei asigurari medicale: Ministerul Sanatatii, Ministerul Finantelor Publice, Comisia pentru Sanatate si Familie (Camera Deputatiilor), Comisia pentru Sanatate Publica (Senat), CNAS, Comisia Nationala Asigurariilor de Sanatate.

Tematica evenimentului include aspecte de interes precum pportunitatile si limitarile actualei legislatii, rolul si ponderea medicamentelor in polita de asigurare, decontarea serviciilor medicale – rolul asiguratorului, fiscalitatea si serviciile medicale asigurate, Influenta pretului medicamentelor asupra valorii politei de asigurare, raporturile dintre clinicile private si sistemul public.

Citeste si:  Sucurile de fructe ne apara organismul de bolile cronice

Pentru inscrierea la conferinta puteti completa formularul disponibil pe www.baniinostri.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.