Conferinta Nationala „Terapii si Interventii in Autism”, 1 – 2 aprilie 2011, Bucuresti

Please select a featured image for your post

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism, Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania si Compania Houston NPA organizeaza in perioada 1-2 aprilie a.c. in Bucuresti Conferinta Nationala „Terapii si interventii in autism”, care se va desfasura, in cadrul Universitatii Titu Maiorescu.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului, 2 aprilie.

Conferinta Nationala „Terapii si interventii in autism” este conceputa sub forma unui eveniment umbrela special, ce urmareste sa marcheze o colaborare semnificativa intre specialistii implicati in managementul autismului din Romania si familiile persoanelor cu autism, alaturi de asociatiile care lupta pentru respectarea drepturilor celor cu autism. Scopul Conferintei este de a prezenta informatii cu privire la depistarea precoce, evolutia, terapiile, standardele de ingrijire specifice persoanelor cu autism, atat catre specialistii din domeniu, cat si catre persoanele care au in grija copii cu autism, urmarindu-se o colaborare cat mai buna intre cele 2 parti.

Citeste si:  Cum sa scapam de poftele alimentare?

VINERI 1 APRILIE

Zi dedicata profesionistilor care impartasesc aceleasi interese si obiective legate de terapia si recuperarea persoanelor cu autism, specialistilor care pot depista manifestarile precoce din spectrul autismului, precum si organizatiilor care lupta pentru apararea drepturilor persoanelor cu autism.

Public tinta ziua 1: psihologi, psihiatri, medici de familie, pediatri, educatori, autoritati, presa, ONG. Coordonare ziua 1: Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism – A.I.T.A.

Citeste si:  O noua afectiune starneste polemici aprinse si controverse: tanorexia!

SAMBATA 2 APRILIE

Zi dedicata familiilor persoanelor cu autism, ce are ca scop cooperarea dintre membrii asociatiilor de pacienti, parinti si specialisti pentru gasirea celor mai eficiente modalitati de ingrijire, educatie, orientare, formare, integrare in comunitate in vederea dezvoltarii maxime a potentialului persoanelor diagnosticate cu manifestari din spectrul autist.

Public tinta ziua 2: parinti ai copiilor cu autism, specialisti, reprezentanti si membri ai asociatiilor (dizabilitati mentale, spectrul autist, etc), public larg, presa. Coordonare ziua 2: Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania – A.N.C.A.A.R

Citeste si:  In ajutorul viitoarelor mame

Vizualizati aici lista lectorilor confirmati, programul conferintei si conditiile de participare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.