Conferinta Nationala de Pediatrie – Ghiduri si Protocoale in Pediatrie, martie 2012

Please select a featured image for your post

Conferinta Nationala de Pediatrie – Ghiduri si Protocoale in Pediatrie – o abordare integrata a sindroamelor cu care medicul se confrunta in 2012. Evenimentul se va desfasura in perioada 21 – 24 martie 2012, la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Organizata sub egida Societatii Romane de Pediatrie, conferinta este acreditata cu punctaj maximal EMC.

Conferinta este prezidata de Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu si Prof. Dr. Mircea Nanulescu, alaturi de Prof. Dr. Marin Burlea.

Citeste si:  Conferinta Nationala "Terapii si Interventii in Autism", 1 - 2 aprilie 2011, Bucuresti

Conform formulei de succes folosita la editiile anterioare, Programul Stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni: 1. Conferinte; 2. Comunicari orale; 3. Poster.

Atentie: Taxa de participare REDUSA pentru inscrieri pana la 1 martie!

Aparitie editoriala! Va fi lansat primul volum de protocoale pediatrice, lucrare ce va include primele 40 de protocoale realizate prin consens la nivelul Societatii, dupa o metodologie internationala. Protocoalele sunt destinate diagnosticului si tratamentului unor boli si sindroame cu care medicul practician se confrunta frecvent.

Citeste si:  Consumati zilnic lapte si va protejati impotriva bolilor cardiace

Lucrarea va fi oferita gratuit participantilor la conferinta.

La sectiunile Comunicari orale si Poster vor fi prezentate studii clinice si experimentale din domeniul pediatriei. La Sectiunea de Postere sunt invitati sa participe toti medicii ce doresc sa prezinte rezultate, studii, cercetari, cazuri clinice subscrise temelor conferintei.

Credite suplimentare EMCD: Doar in timpul Conferintei medicii beneficiaza de 50% reducere la abonamentele pentru Revista Romana de Pediatrie, publicatia oficiala a SRPed (CNCSIS B+). Acest abonament ofera, suplimentar, 5 credite EMCD prin Certificatul acreditat de CMR.

Citeste si:  Sanador lanseaza, in premiera nationala, chemoembolizarea cu microsfere absorbabile, procedura medicala pentru pacientii cu tumori maligne hepatice

Noutatile medicale vor fi sustinute de numeroase firme farmaceutice, prin cadourile oferite si simpozioanele sustinute.

Informatii suplimentare, taxa inscriere si oportunitati: www. medica.ro si www.cnped2012.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.