Conferinta cu tema „Actualitati privind reabilitarea pulmonara si ventilatia mecanica la domiciliu”, 10 – 12 mai 2012

Please select a featured image for your post

Sub patronajul American College of Chest Physicians (ACCP) se va desfasura la Iasi, in perioada 10 – 12 mai 2012, Conferinta cu tema: „Actualitati privind Reabilitarea pulmonara si Ventilatia mecanica la domiciliu”, care va beneficia de prezenta unor renumiti specialisti straini. Totodata, va avea loc si evenimentul satelit „Curs de medicina somnului, tratamente moderne aplicate in sindromul apneic in somn”.

Citeste si:  Expunerea la substante chimice, asociata cu instalarea precoce a menopauzei

misiunii sale de a promova preventia si tratamentul bolilor toracelui prin leadership, educatie, cercetare si comunicare. ACCP a aniversat recent 75 ani de la infiintare si prin viziunea sa de a reprezenta o resursa de varf pentru imbunatatirea asistentei de urgenta si a conditiei cardio-pulmonare, datorita inaltului prestigiu stiintific international pe care l-a castigat, a motivat inscrierea in randurile sale a numerosi specialisti din mai toate tarile lumii, desi are caracter national.

Citeste si:  Nemultumire si suferinta: ce faci cand nu-i poti schimba pe ceilalti?

Aceasta este prima manifestare de o asemenea importanta organizata in Romania sub patronajul ACCP, care reuneste specialistii din toate domeniile ce se ocupa de patologia toracelui (pneumologie, cardiologie, pediatrie, medicina de urgenta, anestezie si terapie intensiva, chirurgie cardiovasculara, chirurgie toracica) si reprezinta o continuitate a intalnirii educationale desfasurate in mai 2010 la Iasi. Pentru fiecare specialitate se vor aloca 90 minute de simpozion.

Citeste si:  Celulita - o pacoste II

Speakerii straini prezenti, impreuna cu cei romani, vor aborda ultimele noutati si
aspectele practice privind temele anuntate, participantii fiind incurajati sa contribuie activ in cadrul simpozioanelor, workshopurilor si sesiunii de postere. Veti avea oportunitatea de a afla ultimele noutati in domeniu, fapt ce va va asigura un castig profesional, in ciuda intervalului scurt de timp disponibil.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.