Congresul SRML 2010 urmareste imbunatatirea performantelor laboratorului medical

Please select a featured image for your post

In perioada 8 – 11 septembrie 2010, Societatea Romana de Medicina de Laborator (SRML) in colaborare cu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu si Societatea Romana de Genetica Medicala organizeaza evenimentele SRML 2010: Al 17-lea Congres National de Medicina de Laborator, Al 5-lea Congres National al Asistentilor Medicali de Laborator si Al 4-lea Simpozion de Imunopatologie, in cadrul Hotelului Gorj din Targu Jiu.

Citeste si:  Afectiunile congenitale ale ochiului - cum le recunoastem, cum le tratam?

Evenimente sunt insotite de expozitiile medicale specializate CLINILAB, editia a 16-a (aparatura, reactivi si accesorii de laborator) si TEHNOmedica, editia a 14-a (aparatura si echipamente medicale), ce reunesc companii medicale din domeniul medicinei de laborator.

Congresul SRML 2010 detine invitati de seama in calitate de speakeri ai evenimentelor. Dintre personalitatile internationale prezente la evenimente mentionam pe Dragana Begovic (Serbia),Victor Blaton (S.U.A.), Robert Dufour (S.U.A.), Trefor Higgins (Canada), Goujet Bernard (Franta), Vladimir Jakovljevic (Serbia) si Michael Oellerich (Germania).

Citeste si:  Spalatul manilor reduce cu 80% riscul de a contacta orice tip de virus respirator

Programul stiintific este cladit, pentru fiecare dintre cele doua evenimente, pe o tematica bogata, subiectele abordate si materialele prezentate avand ca scop imbunatatirea performantelor laboratorului medical.

Creditele Congresului SRML 2010 sunt acordate dupa cum urmeaza:

Colegiul Medicilor din Romania – 24 credite EMC.
Ordinul Asistentilor Medicali generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania – 10 credite EMC pentru participantii fara lucrare, 13 credite EMC pentru co-autori si 15 credite EMC pentru prim-autori.
Ordinul Biochimistilor, Biologilor si Chimistilor in Sistemul Sanitar din Romania – 24 credite EMC.

Citeste si:  Hiperactivitatea la copii

Pentru informarii suplimentare, va invitam sa vizitati pagina oficiala a evenimentului,


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.