Consiliere medicala gratuita in farmacii Help Net din Capitala

Please select a featured image for your post

Help Net continua in luna august programul Help Net Confident de consiliere medicala gratuita a pacientilor sai, prin intermediul a doua farmacii din Capitala.

Astfel, bucurestenii vor beneficia, de luni pana vineri, de servicii gratuite de consiliere medicala si masurare a tensiunii arteriale intre orele 14:00-16:00, in farmacia Help Net 49, situata pe bulevardul Ion Mihalache 117 (intersectia Turda cu Ion Mihalache), iar intre orele 17:30-19:30 in farmacia Help Het 70 amplasata pe strada Teiul Doamnei nr. 10.

Citeste si:  Cum sa supravietuiesti ca si mama

In plus, toate cele 105 Farmacii Help Net din intreaga tara sunt alaturi de pacienti oferind, pe perioada sezonului estival, servicii de prim ajutor pentru persoanele afectate de temperaturile exterioare ridicate, dar si sfaturi referitoare la utilizarea cremelor de protectie solara.

De peste trei ani, Farmaciile Help Net ofera clientilor sai programe de consiliere medicala gratuita sub numele Help Net Confident, in dorinta de a ajuta, educa si informa pacientii despre importanta starii lor de sanatate, despre prevenirea si tratarea la timp a anumitor afectiuni. Temele programului sunt stabilite de profesionistii Help Net in colaborare cu medici specialisti, in functie de sezon si problemele ce pot interveni intr-o anumita perioada si tinand cont desigur si de sugestiile pacientilor.

Citeste si:  Cromoterapia te mentine sanatos

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.