CrioBio a deschis primele doua criosaune din Bucuresti

Please select a featured image for your post

CrioBio a deschis primele doua criosaune (centre de aerocrioterapie) din Bucuresti, in incinta carora se efectueaza proceduri la -180C, cu multiple beneficii pentru organism. Aerocrioterapia, practicata in cabinele criosaunelor, activeaza toate resursele fiziologice ale organismului, declansand regenerarea acestuia din interior, pe cale naturala.

„Aerocrioterapia sau terapia prin frig, cum este cunoscuta popular, stimuleaza sistemul imunitar si pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie. In plus, creste capacitatea de efort fizic si intelectual, ajuta la scaderea greutatii corporale, reintinereste pielea, creste libidoul si diminueaza consecintele stresului zilnic.
Rezultatele incep sa apara inca de la prima procedura in criosauna. Intregul organism este revigorat, plin de energie, se instaleaza o stare generala de bine. Dupa primele 5-6 proceduri pielea devine elastica, ferma si catifelata, ridurile incep sa se retraga, petele pigmentare se estompeaza. O cura de 15-30 proceduri in criosauna determina regenerarea organismului din interior, reintinerind pielea si reducand radical depozitele celulitice de pe intreaga suprafata a corpului.
Aerocrioterapia are aplicatii multiple, de la estetica si wellness (se ard pana la 1000 kcal/procedura) pana la medicina sportiva (reglarea tonusului muscular, refacerea dupa efort sau accidentari) si tratarea diverselor afectiuni, intr-un timp foarte scurt”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Citeste si:  Regimul bazat pe indicele glicemic: o solutie simpla si accesibila!

In cadrul unei proceduri, persoana intra in cabina, in lenjere intima, avand picioarele protejate de sosete din lana. Usa cabinei se inchide, iar podeaua este reglata astfel incat persona sa nu inhaleze azot gazos. Pentru a evita hipotermia mainilor, pacien?ii trebuie sa i?i ?ina mainile pe marginea superioara a cabinei. Gazul criogenic este eliberat in criosauna, temperatura scade la -140C/-180C in 30 de secunde. Dupa aceea, nivelul temperaturii ramane constant.
Durata procedurii este de 60-80 de secunde, putand fi crescuta pe parcursul sedintelor. Tratamentul cuprinde 10-30 sau mai multe proceduri. Procedurile preventive se pot desfasura zilnic sau la 2-3 zile. In cazul tratamentului pentru bolile reumatice sau al altor afectiuni este posibila cresterea procedurilor pana la 2-3/zi.

Citeste si:  Alimentele din soia ajuta la slabit, la prevenirea diabetului si a bolilor de inima

Centrele CrioBio sunt situate in cadrul clinicilor Bio Terra Med din Primaverii si Calea Grivitei nr. 3 (numarul de telefon pentru informatii: 0728.874.411), iar o procedura costa intre 75 si 100 lei, in functie de abonamentul ales.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.