Cu ocazia Zilei Internationale a Inimii, Sanador ofera GRATUIT, timp de o luna, pachetul medical cardiologic

Cele mai recente date arata ca circa 6-7 milioane de romani sufera de boli cardiovasculare
? 60% dintre decesele din Romania dintr-un an sunt cauzate de afectiuni ale inimii (conform ARPIM)
? Numarul de angioplastii cu stenturi efectuate bolnavilor cardiaci la Sanador s-a dublat in prima parte a anului 2013 fata de aceeasi perioada a anului trecut

In Spitalul Sanador, cel mai mare spital multidisciplinar privat din Romania, medicii cardiologi au tratat in perioada aprilie 2011 – septembrie 2013 un numar de 6.800 de bolnavi cardiaci. Cele mai frecvente interventii includ: coronarografii, angiografii periferice, angioplastii periferice si coronariene, montarede stenturi (farmacologic active). Totodata, procedurile de angioplastie realizate prin montarea de stenturi au fost de doua ori mai numeroase in prima parte a acestui an fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Citeste si:  Asigurarile private de sanatate: beneficii, costuri si sfaturi practice

“Ne-am propus ca in luna octombrie sa acordam o deosebita atentie si sa tragem un semnal de alarma asupra principalei cauze a mortalitatii in Romania – bolile cardiovasculare. In incercarea de a preveni si trata in mod corespunzator bolile cardiovasculare, incepand cu data de 29 septembrie – Ziua Internationala a Inimii, si pana la sfarsitul lunii octombrie, ajutam cardiacii din intreaga tara, oferindu-le in mod gratuit pachete cardio in valoare de aproximativ 500 lei fiecare. Dorim astfel sa oferim si celor cu posibilitati financiare mai mici sansa de a preveni o situatie medicala grava”, a declarat Doris Andronescu, director general Sanador.

Departamentul de cardiologie din cadrul Sanador este unul dintre cele mai moderne din sistemul medical privat, dotat cu un laborator de angiografie utilat cu angiograf Siemens Artis zee de ultima generatie si cu un laborator de cateterism cardiac si electrofiziologie (ablatii, cardiodefibrilator, stimulator, terapii de resincronizare), permitand astfel efectuarea in mod constant a procedurilor de implantare de stimulatoare cardiace, defibrilatoare cardiace implantabile, dispozitive de resincronizare cardiaca tricamerale sau dispozitive implantabile de monitorizare de lunga durata.

Citeste si:  Pielea sensibila, acneea, matreata: tratate cu cosmetice medicale

De asemenea, Sanador este unic in peisajul privat medical prin linia de urgenta specializata pe cardiologie care permite pacientilor aflati in infarct miocardic sa fie tratati de urgenta, sectia fiind dotata cu 14 linii de garda. La acestea se adauga structura multidiscplinara a spitalului Sanador ce poate asigura pacientului circuitul medical complet, de la specialitati precum cardiologie, neurologie, obstetrica-ginecologie, ATI, neonatologie, ortopedie – traumatologie, pediatrie, si pana la tratament in sectii de chirurgie generala, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, medicina de urgenta si laborator.

Citeste si:  5 gesturi care ne apara pielea

Campania “In octombrie fa-ti griji doar pentru inima ta, costurile le suportam noi!” prin care Sanador ofera gratuit, tuturor romanilor, cu trimitere de la medicul de familie un pachet cardio in valoare de 500 lei ce cuprinde consult la medicul specialist, EKG de repaus si un set de analize de laborator. Procedurile de tratament pot fi realizate atat in Spitalul Sanador, cat si in clinicile din retea (din zonele Victoriei, Decebal, Baneasa). In plus, tot in luna octombrie, analiza coronorografiei la Sanador are un pret special, de 1.000 de lei.

Toate detaliile campaniei “In octombrie fa-ti griji doar pentru inima ta, costurile le suportam noi!” pot fi consultate pe www.sanador.ro si la Call Center 021-9699.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.