Cum facem corect detoxifierea de primavara – FORTE NOI IN FORME NOI!

In fiecare primavara la romani exista traditia primenirii dupa iarna fie prin tinerea unei diete pentru postul Pastelui, fie prin impunerea unui regim de detoxifiere pentru anumite perioade. Compania Vitacare lanseaza campania „Cum facem corect detoxifierea de primavara – FORTE NOI IN FORME NOI”, o campanie de informare adresata publicului feminin.

„Vestea buna este ca in aceasta lupta cu toxinele si kilogramele in plus nu suntem singuri. Exista componente ale plantelor care au efect terapeutic si care sunt de un real ajutor in incercarea noastra de a ne redobandi forma si starea de spirit post hibernala. In primul rand o dieta formata numai din cereale integrale, fructe si legume crude si verdeturi de sezon, multa apa si ceaiuri trebuie sa fie sustinuta de o serie de suplimente care contin substante fitochimice ce completeaza dieta de detoxifiere”, a declarat Lector Universitar Dr. Lygia Alexandrescu la lansarea campaniei.

Citeste si:  Sforaitul si apneea de somn

Este bine cunoscut faptul ca dupa iarna rezervele de vitamine si minerale ale organismului sunt scazute, cantitatea de toxine acumulate crescuta si numarul kilogramele suplimentare atat de mare ca detoxifierea este singura solutie de a reveni la forma maxima. Procesul de detoxifiere ajuta la eliminarea acestor substante nocive din organism, iar rezultatul consta in imbunatatirea tonusului general, in pierderea kilogramelor nedorite si in recuperarea mai rapida din eventualele afectiuni existente.

Citeste si:  Durerile cronice de coloana ar putea fi tratate cu ajutorul celulelor susa

„Suplimentele sunt extrem de eficiente cand se urmareste cresterea concentratiei de substante nutritive in diverse scopuri. Credem ca informarea corecta a publicului despre cum se face o cura de detoxifiere eficienta aduce doar beneficii starii de sanatate”, a declarat Dr. Razvan Alexandru, director general Vitacare International.

Printre produsele propuse de companie pentru a insoti cura de detoxifiere, se numara suplimentul Suplesse, cu o combinatie unica de fibre alimentare si extract de cafea verde, si GlucoCrom, produs bogat in crom si vitamina C, pentru reglarea si buna desfasurare a metabolismului glucidelor.

Citeste si:  Insulinele moderne au actiune rapida

Cititi si:
Detoxifierea de primavara – o necesitate!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.