Cumpara romaneste – cumpara medicamente la pret de depozit

Please select a featured image for your post

In cele 200 de farmacii Catena, se lanseaza, incepand cu data de 7 noiembrie 2009, doua campanii la nivel national: „Cumpara romaneste”, care se va desfasura timp de trei luni si „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”, care se va desfasura pana la sfarsitul lunii februarie, se arata intr-un comunicat de presa.

Catena va oferi pacientilor sai, pe parcursul derularii campaniei Cumpara romaneste, posibilitatea de a cumpara majoritatea medicamentelor produse in tara, inclusiv cele compensate, la pret de depozit. De asemenea, cea mai mare parte a suplimentelor nutritive si produselor cosmetice romanesti vor beneficia de aceleasi conditii de pret.

Citeste si:  Spermograma: ce este si cand se recomanda?

Economia realizata de pacientii nostri va fi de peste 20%, a declarat d-na farmacist Alina Marinescu, director general Catena. Scopul nostru este acela de a sprijini pacientii si industria farmaceutica nationala. Campania „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” doreste sa ofere clientilor nostri oportunitatea sa se informeze asupra riscurilor si posibilitatilor de preventie in cazul bolilor cardiovasculare.

Citeste si:  Cercetatorii sustin ca fumatorii au dureri mari de genunchi

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Romania, rata mortalitatii din cauza afectiunilor cardiovasculare este de 61% din numarul total de decese, fata de 37% media U.E. In cadrul campaniei „O inima sanatoasa iubeste mai mult!” vor fi distribuite 200.000 de brosuri destinate constientizarii riscurilor datorate bolilor cardiovasculare, iar suplimentele nutritionale cu scop preventiv vor avea reduceri speciale pana la finele lunii februarie. De ziua indragostitilor, pacientii vor stii ce inseamna „O inima sanatoasa iubeste mai mult!”.

Citeste si:  Karolina Kurkova, menopauza la 24 de ani

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.