Curs de masaj terapeutic thailandez, la Bucuresti

Please select a featured image for your post

In perioada 13 – 15 decembrie 2010, la Casa Satya (Banu Manta 25, sector 1, Bucuresti), formatorul international Boris Danisi, va dezvalui tuturor celor interesati tainele masajului terapeutic thailandez, considerat o perla a lumii masajului, alaturi de Shiatsu, Tuina, masajul chinezesc si celelalte tehnici de masaj energetic.

Masajul thailandez traditional este o forma de vindecare ce are la baza doua proceduri principale: stimularea prin presiune la nivelul nervilor si centrilor nervosi, respectiv a ligamentelor si tendoanelor, scopul fiind deblocarea tensiunilor neuromusculare cat si a centrilor energetici.

Citeste si:  Mamele care lucreaza foarte multe ore pe zi risca sa aiba copii obezi

Masajul este aplicat pe o saltea la nivelul pardoselei, iar clientul este complet imbracat, nefiind necesara folosirea uleiului de masaj. Sunt folosite mainile, talpile, coatele, genunchii si chiar umerii.

Beneficiile masajului thailandez sunt numeroase: intareste sistemul imunitar, elibereaza blocajele fluxului energetic, elibereaza durerile si tensiunile musculare, indeparteaza durerile de cap, stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, mareste amplitudinile articulare, contribuind la supletea si armonia corpului.

Citeste si:  Laserterapia: avantaje si contraindicatii

Masajul thailandez are si o puternica conotatie spirituala, terapeutul formand cu pacientul un singur corp energetic. Tot acest proces de eliberare a tensiunilor prin diferite presiuni si manevre de stretching, prin manipulari si posturari determina cadrul sau mediul perfect pentru a privi in interiorul nostru.

Pentru mai multe detalii si inscrieri, va puteti adresa la telefon 0724.509.345 (Isabela Vasile, reprezentant Porta Communication).

Citeste si:  Ce este dioxina?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.