De sarbatori, HapiHap a adus „1000 de zambete pentru 1000 de copii” cu sprijinul fundatiei FARA, asociatiei OvidiuRom si asociatiei ACSIS

Please select a featured image for your post

Copii care au beneficiat de aceasta campanie vor primi produsele donate de consumatori la inceputul lunii decembrie, primele centre vizitate fiind cele din zona Bucurestiului.

Campania „1000 de zambete pentru 1000 de copii” realizata sub umbrela brandului HapiHap s-a derulat incepand cu jumatatea lunii noiembrie 2011 in centrul Carrefour Orhideea din Bucuresti, oferind consumatorilor romani posibilitatea de a oferi un cadou unuia dintre copiii cu varste de pana la 18 ani aflati in grija FARA, Ovidiu Rom si Acsis.

Citeste si:  Cum isi recunoaste bebelusul mama?

„HapiHap si-a propus sa abordeze diferit aceasta campanie: fiecare copil a spus ce isi doreste si astfel fiecare consumator a putut sa aleaga un cadou direct pentru unul dintre beneficiari, cumparand si donand jucarii, carti de colorat, rechizite, acuarele sau plastilina, dupa caz. In saptamanile dedicate strangerii de cadouri pentru copii, am avut sansa de a interactiona direct cu consumatorul si ne-a bucurat faptul ca romanii au imbratisat acreasta campanie si au vrut sa contribuie intr-un numar atat de mare”, a declarat Violeta Niculae, Marketing Manager Titan.

Citeste si:  Sangerarea gingiei, un pericol pentru dinti

Copiii vizati de campanie se afla in grija fundatiei FARA si a asociatiilor OvidiuRom si Acsis, atat in centrele din Bucuresti cat si in alte locatii din tara iar donatiile au avut vizat latura educationala, punandu-se accentul pe rechizite si jocuri educative, pe langa colectarea de jucarii pentru cei mai mici dintre beneficiari.

Citeste si:  Cum tratam natural arsurile solare?

La inceputul lunii decembrie, reprezentantii Titan au inmanat produsele copiilor din centrele pe care le-au vizitat din zona Bucurestiului, s-au jucat cu micutii si au incercat sa afle mai multe de la ei despre lucrurile care ii fac sa zambeasca.

Donatiile pentru centrele din afara Capitalei vor fi inmanate copiilor in zilele urmatoare, astfel incat fiecare dintre micuti sa primeasca cadoul cumparat pentru ei de catre consumatorii romani pana la vacanta de Craciun.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.