Delta Hospital le ofera pacientilor servicii medicale compensate prin CASMB

Please select a featured image for your post

Incepand cu 1 iulie, Delta Hospital a incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), oferindu-le pacientilor posibilitatea compensarii serviciilor si asistentei medicale de care beneficiaza in cadrul spitalului.

Pentru a putea beneficia de serviciile Delta Hospital compensate prin CASMB, pacientii care urmeaza sa se interneze in spital au nevoie de carte de identitate, bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si adeverinta de la locul de munca din care sa reiasa calitatea de asigurat al CASMB.

Citeste si:  Durere de spate

„Incheierea unui contract intre CASMB si Delta Hospital ne ajuta sa oferim servicii performante unui numar mult mai mare de pacienti. Incheierea contactului cu Casa este importanta pentru noi si pentru pacientii actuali si potentiali, care pot face uz de calitatea de asigurat al CASMB pentru a beneficia de ingrijirile noastre medicale”, afirma Claudia Tudor, General Manager Delta Hospital.

Citeste si:  Care este psihologia din spatele amanarii?

Delta Hospital s-a lansat oficial pe piata serviciilor medicale private din Romania in iunie 2011, dupa o investitie in valoare de 13 milioane de euro. Spitalul este specializat atat in chirurgie laparoscopica, cat si in cea clasica, oferind servicii care acopera o plaja larga de interventii chirurgicale.

Delta Hospital este un spital ultramodern, finalizat in 2011 si care are o suprafata totala dedicata serviciilor medicale de circa 10.000 mp . Delta Hospital ofera o gama completa de servicii medicale necesare pacientilor, de la consultatii, analize, investigatii si diagnostic imagistic de ultima ora, pana la tratamente medicale si chirurgicale de top, acoperind toate domeniile patologiei medicale.

Citeste si:  Cercetatorii chinezi sustin ca virusul H5N1 se poate transmite de la mama la fat


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.