Diaverum achizitioneza in Romania clinicile Dialmed

Please select a featured image for your post

Diaverum, unul dintre cei mai mari furnizori independenti de servicii de dializa, anunta astazi achizitia Clinicii Dialmed, furnizor de servicii de dializa in Romania, parte a Grupului Polisano. Cele noua clinici care trateaza in prezent 850 de pacienti, fac parte acum din reteaua globala de servicii de dializa Diaverum din Europa, Orientul Mijlociu, America Latina si Australia. Prin intrarea pe piata din Romania, Diaverum isi consolideaza pozitia in zona Europei de Est. Diaverum ofera pacientilor, personalului si partenerilor training-uri complexe, proceduri medicale la cele mai inalte standarde, audituri interne si externe complete, toate acestea avand ca scop principal satisfactia pacientului.

Citeste si:  Cum prevenim raspandirea virusurilor intre membrii familiei?

Avand o experienta solida in domeniul serviciilor de dializa, Camelia Cucu se alatura echipei Diaverum in pozitia de director general, dupa ce a ocupat o functie similara in cadrul Nefromed Dialysis Centers, parte a grupului Euromedic.

„Prin furnizarea unor servicii de dializa la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, ne dorim sa oferim o experienta medicala premium pacientilor din Romania. Acordam intreaga noastra atentie atat sanatatii fizice cat si celei mentale a pacientilor nostri, imbunatatindu-le calitatea vieti din perspectiva furnizorului independent de servicii de dializa. In clinicile noastre oferim un portofoliu complex de modalitati de tratament, incluzand hemodializa (HD), hemodiafiltrarea (HDF), dializa peritoneala continua automata (DPCA),cat si dializa peritoneala automata (DPA)”, declara Camelia Cucu, Director General al Diaverum Romania SRL.

Citeste si:  Centrul Regional Sud-Est European de Transfuzie Sanguina, inaugurat la Oradea

Clinicile achizitionate de catre Diaverum in Romania se afla in Bucuresti, Sibiu, Medias, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Bistrita si Roman si trateaza aproape 10% din cei aproximativ 9.000 de pacienti din Romania care necesita tratament de substitutie renala. La nivel global, mai mult de doua milioane de oameni sufera de insuficienta renala in stadiu terminal (IRSF), iar estimarile arata ca numarul acestora se va dubla pana in anul 2025.

„Achizitia din Romania reprezinta un pas important in cadrul strategiei de extindere, deoarece adaugam noua clinici noi la reteaua companiei, formata in prezent din 240 de clinici in intreaga lume. Romania joaca un rol important in viziunea noastra de a deveni prima alegere in ceea ce priveste serviciile de dializa. Vom realiza acest lucru prin axarea in principal pe excelenta operationala combinata cu o abordare holistica a preocuparii pentru pacientii nostri. Noii nostri colegi si pacienti din Romania vor beneficia foarte mult de acest lucru”, declara Dag Andersson Presedintele si Director Executiv al Diaverum.

Citeste si:  Grupul de lectura "Opere esentiale S.Freud"

In procesul de achizitie, Diaverum a fost asistata de catre DLA Piper – consilier juridic si de catre KPMG – consultant financiar.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.