Dicarbocalm Control® – pentru tratamentul de scurta durata al arsurilor gastrice frecvente

Please select a featured image for your post

Compania Sanofi anunta lansarea recenta a Dicarbocalm Control® (pantoprazol), un medicament recomandat persoanelor cu arsuri gastrice frecvente (cel putin o data pe saptamana) si reflux acid. Dicarbocalm Control®, in doza zilnica recomandata de un comprimat, reduce aciditatea gastrica, actionand direct si eficient asupra celulelor responsabile de producerea acidului gastric.

Conform Societatii Romane de Gastroenterologie, 10% din populatie sufera de arsuri gastrice zilnic, iar 15% cel putin o data pe saptamana. Acestea sunt in fapt cele mai frecvente simptome din boala de reflux gastroesofagian, considerata ca fiind intre cele mai frecvent intalnite afectiuni ce nu necesita spitalizare. Inhibitorii de pompa de protoni, grup de medicamente din care face parte si Dicarbocalm Control®, sunt medicamente folosite ca prima linie in tratamentul bolii de reflux gastroesofagian.

Citeste si:  Ingrijirea pielii dupa plaja, cu uleiuri esentiale

„Dicarbocalm Control® este un tratament accesibil, ce reduce secretia de suc gastric, calmand durerile, senzatia de arsura si – foarte important – impiedica refluxul acidului gastric in esofag”, a declarat Iolanda Bilaus, Marketing Manager Consumer Healthcare Sanofi Romania.

Principalii factori care pot cauza sau agrava simptomatologia bolii de reflux gastroesofagian sunt: alimentatia incorecta, stresul, sedentarismul, obezitatea si fumatul. Pe langa disconfortul imediat resimtit ca durere sau arsura gastrica, persoanele care sufera de boala de reflux gastroesofagian se mai pot confrunta cu probleme digestive, tuse si insomnii. Conform statisticilor, 78% dintre pacienti au raportat simptomatologie nocturna. Totodata, 40% dintre persoanele care sufera de dureri gastrice in timpul noptii nu se mai pot odihni, ceea ce duce la scaderea randamentului activitatilor zilnice, afectandu-le calitatea vietii.

Citeste si:  10 pasi esentiali pentru prevenirea bolii Alzheimer

„Fara sa ne dam seama, durerile gastrice frecvente ne pot afecta in mod semnificativ confortul zilnic. Prin lansarea formulei Dicarbocalm Control® venim in intampinarea nevoilor pacientilor cu o solutie eficienta si la indemana. Un comprimat pe zi de Dicarbocalm Control® asigura controlul hiperaciditatii gastrice si al refluxului acid, fiind un aliat de nadejde al pacientilor”, a completat Iolanda Bilaus, Marketing Manager Consumer Healthcare Sanofi Romania.

Citeste si:  Stresul, din ce in ce mai mare

Dicarbocalm Control® vine ca o completare la Dicarbocalm®, util in calmarea arsurilor gastrice si disponibil pe piata romaneasca de aproape 40 de ani, medicament ce se bucura de un mare capital de incredere. Acum, romanii au la dispozitie o gama cu ajutorul careia pot trata hiperaciditatea in functie de frecventa durerilor: pentru cele ocazionale, pot apela ca si pana acum la Dicarbocalm®, iar pentru durerile frecvente au la dispozitie Dicarbocalm Control®.

Dicarbocalm Control® este disponibil in farmacii si poate fi achizitionat fara prescriptie medicala.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.