Diet Center: Renunta la calorii, pastreaza gustul!

Please select a featured image for your post

DietCenter este un concept nou aparut pe piata din Romania, ce-si propune sa le ofere doritorilor posiblitatea sa manance preparate proaspete, sanataoase, gustoase si, totusi, dietetice.

„In comparatie cu cele altor restaurante, produsele noastre au cu pana la 60% mai putine calorii”, se arata in comunicatul de presa remis de DietCenter. Pentru a atinge acest deziderat, in restaurant nimic nu este prajit, totul este facut la cuptor, zaharul este folosit doar atunci cand este absolut necesar, la fel si uleiul. Cei trei bucatari-sefi expati sunt specializati in prepararea de produse „low calorie”.

Citeste si:  Vara, o perioada mai delicata pentru femeile insarcinate

In cadrul centrului, in timpul unei consultatii, clientii pot beneficia de analiza corporala amanuntita realizata de un analizator al compozitiei corporale, denumit Gala 359. Aparatul ofera detalii despre greutatea actuala si cea ideala, masa de tesut gras si mucular si raportarea la limitele normale, cantitatea de apa din organism, masa de proteine si minerale din corp, IMC, raportul talie/sold – un indice important in evaluarea obezitatii si a riscurilor de sanatate, rata metabolismului bazal, estimarea necesarului zilnic de calorii si nu numai.

Citeste si:  Terapie adolescenti

Cei care vor sa slabeasca, beneficiaza la DietCenter, pe langa consultatii de specialitate pe toata durata dietei, de livrarea gratuita zilnica a meselor pe care i le-a recomandat nutritionistul in meniul personalizat.

Diet Center ofera, de asemenea, programe specializate pentru sportivi, vegetarieni si proaspete mamici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.