Doneaza pentru sustinerea centrelor de plasament din Sectorul 4

Please select a featured image for your post

Sub sloganul „Donatii care ajung unde trebuie”, Asociatia Young Initiative (AYI) si Biblioteca Metropolitana Bucuresti (BMB) lanseaza „Programul de colectare de donatii pentru centrele de plasament din Sectorul 4”, deschizand in acest scop 8 puncte de colectare in Municipiul Bucuresti.

Programul este lansat in contextul unei crize a domeniului asistentei sociale, in speta de ordin financiar. Pe langa lipsa anumitor elemente de baza precum scutece si materiale igienico-sanitare, numarul copiilor institutionalizati este in continua crestere. Acest lucru se datoreaza si scaderii dramatice a numarului de asistenti maternali, copiii respectivi ajungand in centre de plasament. In unele cazuri se asteapta chiar dublarea numarului de copii. In aceste conditii, AYI si BMB isi propun sa faciliteze o punte intre potentialii donatori si centrele de plasament, prin crearea unui program de colectare de donatii care sa acopere o cat mai mare parte a nevoilor centrelor de plasament.

Citeste si:  10 pasi esentiali pentru a preveni toxiinfectiile alimentare

In cadrul programului pot fi donati atati bani de catre orice persoana din tara, dar si produse precum scutece, materiale igienico-sanitare, articole vestimentare, jucarii, rechizite (lista recomandata de personalul din centre in functie de nevoile copiilor). Donatiile in bani pot fi facute in contul RO88RNCB0075115267840001 deschis la BCR pe numele Asociatiei Young Initiative (cu mentiunea „Donatie centre sector 4”) sau prin portalul DonatiiOnline.ro.

Citeste si:  Infectia venerica cu Chlamydia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.