Dr. Raed Arafat sustine SIMPOZION IN MEDICINA DE URGENTA: „Unitati de Primiri Urgente. Prezent si viitor. Problema aglomerarii in unitatile de primiri urgente din Romania”, la expoMedika – 5 iunie 2012

Please select a featured image for your post

Dl Dr. Raed Arafat sustine in cadrul evenimentului medical expoMedika simpozionul: „Unitati de Primiri Urgente. Prezent si viitor. Problema aglomerarii in unitatile de primiri urgente din Romania”. Simpozionul va avea loc in data de 5 iunie intre orele 10.00 – 17.00 in sala N. Iorga, Palatul Parlamentului, Bucuresti.

Evenimentul este realizat cu sprijinul si in colaborare cu Ministerul Sanatatii, Fundatia pentru SMURD si Societatea de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania (SMUCR). De asemenea speakeri de marca din strainatate vor sustine prezentari si vor realiza un schimb de informatii cu specialistii romani. La manifestare vor participa manageri de spitale, sefi sectie a Unitatilor de Primiri Urgente (UPU) precum si asistenti sef sectie UPU din Romania.

Citeste si:  Nou tratament pentru cancerul de piele

Va reamintim lista completa a specializarilor abordate in cadrul expoMedika: Cardiologie, Radiologie si Imagistica medicala, Medicina de Urgenta, Medicina de Familie, Medicina Generala, Pediatrie, Medicina Nucleara, Ortopedie, Terapie Intensiva si altele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.