fbpx

Dulceata de cirese negre Topoloveana, lansata la Festin Romanesc

Please select a featured image for your post

Inregistrata la OSIM in septembrie 2010 si premiata de catre Institutul de Gust si Calitate de la Bruxelles (ITQI) in mai 2011 cu „Superior Taste Awards”, Dulceata de cirese negre Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand cu 29 iulie, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti.

Citeste si:  Cuplurile cu probleme de fertilitate risca sa aiba copii bolnavi de autism

Recunoscut pentru calitatea produselor traditionale prezentate, editia a doua a acestui targ dedicata Lasatul secului pentru postul Sf. Fecioare Maria va mai oferi vizitatorilor doua premiere: prezenta a doua produse inregistrate de catre Comisia Europeana ca „Indicatie Geografica Protejata” (Magiunul de prune Topoloveni si berea Budjovick Budvar) si a rosiilor de Izbiceni – viitoare candidate la inregistrarea ca produs cu indicatie geografica protejata la nivel european.

Citeste si:  Societatea romaneasca stigmatizeaza bolnavii de cancer

A doua editie a Targului Festin Romanesc, organizata intre 29-31 iulie in Parcul Sebastian din Sectorul 5 Bucuresti, este dedicata Lasatului secului pentru Postul Sf. Fecioare Maria. Pentru a respecta traditia, organizatorii targului vor oferi vizitatorilor care doresc sa tina postul bucate rafinate pe baza de fructe, legume si cereale, dar si specialitati din carne, lapte, branza, oua pentru cei care nu si-au propus acest lucru. Bineinteles ca nu vor lipsi bauturile traditionale si spectacolele live de cantece ale lui Ion Popa si de dansuri ale ansamblurilor din Topoloveni (Arges) si Izbiceni (Olt).

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.