EXPOMEDIKA – un pas inainte pentru sistemul medical romanesc

Please select a featured image for your post

Va invitam intre 2 si 4 iunie, orele 10:00 – 18:00 la Palatul Parlamentului din Bucuresti pentru intalnirea anuala a reprezentantilor domeniului medical. Acces Gratuit la expozitie, Acces Gratuit la conferintele stiintifice si Acreditari EMC Gratuite – toate la expoMedika 2011.

„Incepand cu 2 iunie va avea loc prima editie expoMedika, un eveniment de anvergura dedicat
domeniului medical. Este cel mai important eveniment medical din Romania, unic ca structura, organizat diferit fata de congresele medicale clasice. Lumea medicala are nevoie de noutate, iar noi am conturat prin expoMedika tot ceea ce este actual si necesar la momentul acesta pentru sistemul de sanatate. ExpoMedika 2011 este un proiect inovativ si in mare proportie reprezinta anul medical 2011”, au declarat organizatorii.

La expoMedika veti putea intalni medici de renume, reprezentanti ai spitalelor si centrelor medicale de stat si private, reprezentanti din departamentele de achizitie, companii de echipamente si tehnologii medicale. expoMedika reprezinta mai mult decat o expozitie medicala, este un eveniment ce si-a propus ca prim scop sa faciliteze accesul medicilor la schimbul de informatii. Este unul din putinele evenimente, poate singurul, ce va acorda medicilor puncte EMC gratuite in urma participarii la conferintele stiintifice, ce vor avea loc intre 2 si 4 iunie. Conferintele medicale acreditate se vor desfasura in paralel cu evenimentul, pe intreaga durata a acestuia.

Citeste si:  Fructe „de dregere" dupa sarbatori: kiwi si ananas crud

Prima editie a Conferintei Nationale Medika va avea loc in cele trei zile si este organizata de catre
Consiliul National Roman de Resuscitare, reprezentat de catre dl. dr. Valentin Georgescu. Conferinta se va adresa urmatoarelor specializari medicale: Medicina de Urgenta, Medicina de Laborator, Cardiologie, Chirurgie si Neurochirurgie, Ortopedie, Diabetologie, Imagistica si Radiologie si altele.

Dl. Dr. Manole Cojocaru este unul dintre lectorii ce vor sustine o prezentare dedicata Medicinii de
Laborator si ne transmite urmatorul mesaj: „ExpoMedika 2011 pentru prima data la Bucuresti! Conf. Univ. Dr. Manole Cojocaru va invita sa va inscrieti ca participanti la prima editie a ExpoMedika, ce va oferi concomitent si un Program stiintific de aducere la zi a cunostintelor in domeniul medical, prin conferintele care vor fi prezentate. Acestea vor cuprinde informatii pretioase referitoare la numeroase specializari medicale. Veti putea lua cunostinta, de asemenea, de rezultatele unor cercetari de traditie ale unor colective din tara. Un accent important va fi pus pe problemele cu care se confrunta profesia de medic in prezent si in viitor. Va astept sa participati intr-un numar cat mai mare la Editia I, manifestare aliniata la standarde internationale. Doresc sa va spun tuturor Bun Venit la ExpoMedika 2011!”

Citeste si:  Pentru a slabi, trebuie sa reduceti marimea vaselor din care mancati

In acelasi timp cu Conferinta Medika, Colegiul Medicilor Bucuresti va organiza prezentari dedicate
specializarilor: cardiologie, medicina interna, chirurgie plastica si boli infectioase in zilele 2 si 3 iunie a.c.

Totodata expoMedika cuprinde si o conferinta dedicata asistentilor medicali din Romania: „Impactul
tehnologiei in ingrijirile de sanatate – O privire din prezent spre viitor”, organizata de catre Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, filiala Municipiului Bucuresti si va avea loc sambata, 4 iunie a.c.

Citeste si:  Motive adoptie

La Palatul Parlamentului, in perioada 2 – 4 iunie a.c., este asteptat un numar mare de reprezentanti din
domeniul medical. Acestia vor avea acces liber la urmatoarele evenimente: expozitie de echipamente medicale, conferinte medicale, concursuri, sesiuni de prezentare poster „lucrari medicale”, lansari de carte din partea editurii Universitatii de Farmacie si Medicina „Carol Davila”, dar si alte surprize.

Evenimentul este organizat de catre DK EXPO si va avea loc la Palatul Parlamentului in salile Unirii si Take Ionescu, programul de vizitare fiind intre orele 10:00 si 18:00.

Dk Expo este o companie privata cu o activitate de peste 15 ani in domeniul organizarii de expozitii si
conferinte. Am pus in practica intreaga experienta dobandita in organizarea de evenimente specializate si am conturat expoMedika precum un eveniment complex de inalta tinuta profesionala.
Ne dorim crearea unui sistem modern si eficient pentru sistemul medical romanesc, compatibil cu sistemele de sanatate din Uniunea Europeana.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.