Echipamente noi, ultramoderne pentru sucevenii dializati

Please select a featured image for your post

Fresenius NephroCare Romania, lider de piata in domeniul serviciilor private de dializa, va aduce anul viitor in centrul din Suceava, precum si in toate celelalte centre detinute in tara, cele mai noi dializoare, lansate in iunie anul acesta la Congresul European de Nefrologie din Praga. Aceste echipamente vor completa aparatura de ultima ora existenta deja in centrele Fresenius NephroCare.

In judetul Suceava, peste 300 de persoane sufera de insuficienta renala cronica, dintre care, aproximativ jumatate se trateaza in centrul Fresenius din Suceava. Cu o capacitate de 38 de aparate, centrul sucevean este deservit de o echipa medicala formata din 5 medici si 26 asistenti medicali. Sedintele de tratament respecta standardele de performanta medicala prezente la nivel international in toate clinicile Grupului Fresenius si nu presupun niciun cost pentru pacienti, tratamentul fiind decontat in totalitate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Citeste si:  Oboseala acuta

„Fresenius a adus in Suceava siguranta si respect pentru pacient. Eficienta tratamentului este asigurata prin echipamentele de ultima generatie cu care este dotat centrul, prin respectarea standardelor de performanta in dializa si prin derularea programelor interne de dezvoltare profesionala continua a angajatilor. Aplicarea in centre a ghidurilor de bune practici in dializa, a ghidului de igiena si monitorizarea permanenta a activitatii asigura o interventie terapeutica prompta si individualizata pentru fiecare pacient. Astfel, sunt prevenite infectiile si contaminarea pacientilor si a personalului medical. Totodata, pacientii beneficiaza in centrul nostru de suport si consiliere psihologica gratuita. Prin acest mod de lucru ne preocupam in permanenta sa crestem speranta de viata pacientilor”, a declarat Dr. Mihai Ardeleanu, medic nefrolog, coordonatorul activitatii medicale a centrului din Suceava.

Citeste si:  Multi oameni nu pot sa duca o dieta pana la capat. De ce nu ne putem tine de regimurile de slabit?

Dintre toti furnizorii de servicii de dializa de pe piata autohtona, conform Registrului Renal Roman, reteaua de centre Fresenius NephroCare Romania a inregistrat anul trecut cel mai mic risc brut de deces, de 7,4%. Comparativ, riscul mediu de mortalitate este 13,6%.

„In domeniul serviciilor de dializa, experienta isi spune cuvantul. Fresenius si-a dobandit-o pe parcursul a peste 40 de ani de activitate, oferind tratamente eficiente si sigure pacientilor din intreaga lume. Astazi, standardele noastre de calitate reprezinta indicatori de performanta medicala nu numai in Romania, ci si la nivel mondial. Stim ca tratamentul de dializa nu este unul usor de acceptat si de respectat de catre pacient, tocmai de aceea incercam in fiecare dintre centrele noastre sa venim mai aproape de pacienti, prin servicii medicale sigure si de calitate”, a declarat Ioana Toncu, Director Operational Fresenius NephroCare Romania.

Citeste si:  Alimente care reduc riscul de cancer

Desi Casa Nationala de Asigurari de Sanatate deconteaza integral doar 7% din numarul total de tratamente de hemodiafiltrare, Fresenius asigura aceasta terapie tuturor pacientilor din centrul sucevean care au nevoie de ea. Totodata, pacientii beneficiaza de masurarea si monitorizarea atenta a excesului de apa din organism, cat si a statusului nutritional, gratie tehnologiei Body Composition Monitor. Prin programul „Dializa de vacanta” oferit de Fresenius, pacientii suceveni au posibilitatea sa calatoreasca fara a-si intrerupe sedintele de dializa, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate. Accesarea acestui program se poate face prin programare cu cel putin doua saptamani inainte la Telefonul Pacientului: 0723.550.123.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.