Editia 2010 a Festivalului Brazilor de Craciun ne propune 25 de brazi originali

Please select a featured image for your post

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania. Editia de anul acesta ne propune 25 de brazi originali, fiecare cu propriile semnificatii despre ce inseamna Craciunul si bucuria de a darui pentru designerii care s-au alatura proiectului. Gala va avea loc pe 9 decembrie, iar gazda serii va fi Andi Moisescu.

Citeste si:  Ce trebuie sa stie orice femeie

Anul acesta, designerii care s-au implicat in proiectul Festivalul Brazilor de Craciun 2010 sunt: Wilhelmina Arz, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Lena Criveanu, Venera Arapu, Stephan Pelger, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glavan, Conf. Dr. Univ. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Rita Muresan, Ana Wagner, Cristian Samfira, Iris Serban, Claudia Castrase, Ingrid Vlasov, Lajos Ugron, Andreea Musat, Malvina Cervinski.

Brazilor creati de designeri li se adauga cei creati de elevii de la Mark Twain International School, cel al Scolii Europene Bucuresti, precum si bradul creat de Salvati Copiii Romania, din pagini de carte suprapuse si povesti.

„Pentru fiecare dintre noi, Craciunul are o anumita poveste, care ne readuce in minte magia copilariei. A face si a primi daruri – iata cele mai frumoase momente ale sarbatorii de iarna, iar Festivalul Brazilor de Craciun incearca, cu succes, sa ne redea bucuria de a darui. Le multumesc tuturor designerilor pentru extraordinara dedicare si pentru ca, prin eforturile lor, Festivalul Brazilor va asigura fondurile necesare pentru sprijinirea educatiei copiilor vulnerabili”, spune Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Citeste si:  II. Distonia cervicala (torticolis spasmodic)

Fondurile colectate din licitarea celor 25 de brazi creati in exclusivitate pentru Festivalul Brazilor de Craciun, ajuns la a zecea editie, vor asigura suport pentru cele 43 de centre socio-educationale pe care Salvati Copiii Romania le are in 39 de orase ale tarii.

In anul 2010, asistentii sociali ai Salvati Copiii Romania au identificat 7.953 de copii aflati in situatie de risc, luand decizia de a-i include in programele de integrare/reintegrare scolara. Cu eforturi sustinute si sprijin din partea sponsorilor, copiii beneficiaza de suport educational, consiliere psihologica si sprijin material. Pentru cele 43 de centre educationale, Fondul Social European asigura 1.709.202 Euro, bani care acopera materialele didactice, dotarea salilor de clasa, personalul social si didactic. Pentru functionarea centrelor, mai sunt necesari 348.244 Euro, pentru a putea oferi copiilor o masa calda zilnic.

Citeste si:  Asigurare de sanatate

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.