Emisiunea Cafeneaua sufletelor isi rasplateste telespectatorii cu concursul: Bioterapia la indemana ta

Please select a featured image for your post

Emisiunea medicala Cafeneaua sufletelor continua seria concursurilor. Andreea Chirvasiu, realizatoarea si moderatoarea emisiunii Cafeneaua sufletelor impreuna cu deja binecunoscuta dr. Lidia Fecioru te invita sa participi la concursul „BIOTERAPIA, LA INDEMANA TA”.

Forta tamaduitoare a mainilor in tratarea bolilor si ameliorarea durerilor este cunoscuta inca din antichitate. Terapia cu bionergie se adreseaza oamenilor sanatosi, in scop profilactic, pentru eliminarea stresului, inlaturarea obolselii, prevenirea imbolnavirilor, cat si celor care sufera de diverse afectiuni, in scop curativ, bioenergia accelarand vindecarea.

Citeste si:  Masurarea gratuita a tensiunii: 24-30 septembrie

Ce este bioterapia? In ce consta o sedinta de bioterapie? La toate aceste intrebari gasesti raspunsuri accesand revista medicala online Cafeneaua Sufletelor.

Concursul BIOTERAPIA, LA INDEMANA TA” s-a lansat la 1 iunie. Mai sunt doua saptamani in care toti cei care doresc sa beneficieze de o sedinta de diagnosticare in cabinetul Dnei Dr. si bioterapeut Lidia Fecioru se poate inscrie in pagina de Contact a revistei online.

Citeste si:  Suplimente pentru cresterea sanilor

Desemnarea celor doi castigatori se va face prin tragere la sorti in data de 1 iulie 2010. Alaturi de noi se va afla dr. Si bioterapeut, Lidia Fecioru pentru a desemna cei doi castigatori. Tragerea la sorti va fi filmata si postata pe homepage-ul revistei www.revistacafeneauasufletelor.ro.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inscrii la concurs, cu rugamintea ca la rubrica SUBIECT sa mentionezi numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail si in acelasi timp sa se faca precizarea pentru concursul BIOTERAPIA, LA INDEMANA TA.

Citeste si:  Maniera in care rostim vocalele poate indica orientarea sexuala

Nu pierde vremea, INSCRIE-TE ACUM, si nu uita ca iti dam intalnire, in fiecare sambata si duminica, incepand cu orele 17.00, numai pe postul de televiziune OTV.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.