Este profitabil sa ai card de fidelitate? Potrivit Help Het, clientilor le-au revenit 800.000 euro in semestrul I din 2010

Please select a featured image for your post

In semestrul I din 2010, peste 800.000 de euro au intrat in buzunarele clientilor utilizatori ai Cardului de Fidelitate Help Net, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Aceasta suma reprezinta reducerea de 5% de care beneficiaza orice client posesor al Cardului de Fidelitate Help Net. Preocuparea Help Net fata de pacienti se reflecta si prin cresterea cu 7,5% a numarului de clienti fideli, in primele sase luni din acest an, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Help Net Farma a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 40 milioane euro si o marja de profit de 4%. Profitul inregistrat in ultimii ani a fost reinvestit atat pentru sustinerea cash-flow-ului, diminuat de intarzierea cu care se recupereaza datoriile de la stat, cat si pentru investitii in dezvoltarea capitalului uman si a retelei.

Citeste si:  Pierderea kilogramelor in plus reduce durerile articulare la pacientii cu osteoartrita

Dupa o perioada de trei ani in care compania a diminuat drastic ritmul de dezvoltare, ca urmare a crizei financiare si a lipsei coerentei legislative din domeniul farmaceutic, Help Net reia procesul de extindere si planifica adaugarea, pana la sfarsitul acestui an, a inca 10 farmacii la reteaua existenta.

„Asa cum in 2007 am anticipat corect si am luat decizia stoparii extinderii agresive a retelei, acum consider ca este momentul oportun pentru a relua investitiile in noi farmacii. Vizam o extindere coerenta la nivel national – am planificat pentru luna august deschideri in Timisoara si Ramnicu Valcea si intentionam ca pana la sfarsitul acestui an sa ne imbunatatim prezenta nationala. Farmaciile Help Net sunt si vor fi prezente acolo unde nevoia pacientilor este mai mare. In acelasi timp suntem preocupati sa mentinem si sa deschidem farmacii profitabile”, a declarat Isabelle Iacob, director general al Help Net Farma SA.

Citeste si:  Cariere in alb - primul targ de joburi pentru specialistii in sanatate

In acelasi timp Help Net continua investitiile in resursele umane. Astfel, cursurile Universitatii Help Net, program demarat in anul 2007 cu suportul unor profesori renumiti, asigura si in acest an pregatirea continua a unui numar de aproximativ 400 de persoane (media anuala).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.