Europharm Distributie a construit pentru sanatatea comunitatii clujene

Please select a featured image for your post

Intre 4 si 15 aprilie, 66 de angajati Europharm Distributie au venit zilnic in santierul Habitat si au construit fundatia unei locuinte din comuna Campenesti, judetul Cluj. Voluntarii au fost impartiti pe parcursul celor 10 zile lucratoare, in 4 echipe. Voluntarii au lucrat sub supravegherea constructorilor Habitat si au interactionat pe parcursul celor doua saptamani cu familia beneficiara care a participat la lucrarile de constructie.

„Extraordinar mod de a ajuta oamenii fara posibilitati sa beneficieze de o locuinta. Ma simt onorata pentru ca am avut ocazia sa fac parte din acest proiect ambitios. Mi-as dori sa dureze mai mult si sa pot reveni in santier”, a spus Mihaela Dan, din partea Europharm Timisoara. O alta voluntara, Iacob Florentina angajata Europharm Sibiu, a subliniat importanta interactionarii cu oameni aflati in conditii precare materiale si care nu pot oferi minimul necesar de trai copiilor lor. „Sper ca ajutorul meu sa conteze pentru ca viata acestei familii sa fie de acum inainte, mai buna, mai plina de speranta”, a concluzionat voluntara.

Citeste si:  Kate Moss recunoaste ca toata viata a fost dependenta de dieta

Familia asistata locuieste momentan in comuna Apahida judetul Cluj alaturi de alte trei familii, intr-o casa cu 3 camere, construita integral din caramida, in conditii improprii – in bucatarie deja nu mai exista o parte a tavanului iar camerele sunt mucegaite. Baia si bucataria sunt impartite de toate cele opt persoane.

Incepand din 2009 si pana la sfarsitul anului 2010, peste 270 de voluntari ai Europharm Distributie au voluntariat 4.200 ore de pentru a construi locuinte Habitat pentru familiile defavorizate din 9 comunitati: Bechet (Dolj), Radauti (Suceava), Baltesti (Prahova), Oarja (Arges), Moinesti (Bacau) Dej (Cluj), Medgidia (Constanta), Beius (Bihor) si Apahida (Cluj). Astfel, in cadrul proiectului, 27 de familii defavorizate din toata tara cat si 40 de copii de la un centru de zi au primit sprijin din partea angajatilor Europharm Distributie.

Citeste si:  Nastere prematura

Anul acesta, alte familii care au nevoie de conditii sanatoase de trai din judetele Cluj, Arges si Suceava vor fi asistate de peste 150 de voluntari Europharm Distributie in cadrul proiectului de voluntariat „Construim impreuna pentru o viata sanatoasa!”. Acest proiect este sustinut atat prin munca depusa de angajatii Europharm Distributie la constructia de locuinte, cat si cu resurse financiare.

Citeste si:  Cum tratam calusurile si bataturile?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.