Eurovita lanseaza Eurovita MultiVital A-Z: energie intreaga zi

Please select a featured image for your post

Pentru persoanele care au nevoie de vitalitate, energie si un randament psihic crescut, Eurovita a creat Eurovita MultiVital A-Z – complex optim de vitamine, minerale si ingrediente naturale, care aduce un aport echilibrat de substante necesare pentru sustinerea capacitatii de efort fizic si intelectual a organismului.

O alimentatie bogata in vitamine si minerale reprezinta baza unei vieti active si sanatoase. Cercetarile au demonstrat ca, in ultimii 10 ani, legumele si fructele contin tot mai putine vitamine si minerale. In plus, acestea sunt foarte sensibile la prepararea termica sau la depozitarea necorespunzatoare. Astfel, o alimentatie diversificata e posibil sa nu mai fie suficienta pentru aportul zilnic optim de vitamine si minerale. Pe de alta parte, multe dintre aceste elemente vitale sunt asimilate de organism in cantitati limitate si, de aceea, se recomanda ca aportul lor sa se realizeze zilnic, in mod treptat.

Citeste si:  Atentie la alunite!

Ceea ce face din Eurovita MultiVital A-Z un produs special sunt comprimatele cu eliberare prelungita: nucleul vital al comprimatului elibereaza progresiv cele 26 de ingrediente active – vitamine, minerale, extract de Ginkgo biloba si Luteina – pe parcursul mai multor ore, astfel incat organismul sa le utilizeze treptat, pe durata intregii zile.

Citeste si:  Pericolele primaverii

Eurovita MultiVital A-Z este recomandat in carentele de vitamine si minerale care pot aparea ca urmare a unei alimentatii dezechilibrate sau a unor factori precum: efortul fizic si intelectual crescut, fumatul, dietele sau inaintarea in varsta. Produsul combate starea de oboseala, epuizarea psihica si fizica, creste capacitatea de concentare si memorare si stimuleaza functia cognitiva, asigura vitalitate pielii, mentine sanatatea aparatului vizual, ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, incetineste procesele de imbatranire.

Citeste si:  Actrita Megan Fox despre dieta: „Nu exagera cu mancarea!"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.