Eveniment caritabil pentru copiii cu deficiente de auz si vaz – 19 mai

Please select a featured image for your post

Luca este un baietel de 6 ani care s-a nascut cu deficiente de auz, la varsta de 2 ani incepand sa prezinte si probleme de vedere. Dupa un implant cohlear si 4 ani de servicii de interventie timpurie, Luca a invatat sa comunice, devenind un copil activ, curios, dornic sa afle mereu lucruri noi.

Pentru a putea oferi si altor copii cu deficiente de vaz si de auz din Romania sansa la o viata mai buna, Fundatia Sense International (Romania) are placerea de a va invita la concertul caritabil „FIECARE COPIL CONTEAZA!”, sustinut de BLUEMOTORS si ALEXANDRA UNGUREANU, DANIEL LAZAR BAND si JUKEBOX BAND pe data de 19 mai, incepand cu orele 21.00, in clubul Coyote Cafe, Calea Victoriei nr. 48-50.

Citeste si:  Durerile de ureche

Gazda evenimentului va fi Gianina Corondan iar fondurile stranse vor fi utilizate pentru acordarea de sprijin pentru copiii cu deficiente senzoriale.
Costul biletului (30 lei) va reprezenta o donatie catre Fundatia Sense International (Romania). Cu 30 de lei, 15 copii nou-nascuti pot fi testati vizual si/sau auditiv la nastere.

Fundatia Sense International (Romania) este o organizatie neguvernamentala infiintata in 2001, singura organizatie din Romania care sprijina copiii cu surdocecitate (combinatie de deficiente de vaz si de auz). Misiunea Sense International (Romania) este de a lucra in parteneriat cu persoanele cu surdocecitate, familiile acestora, personalul de ingrijire si specialisti, pentru a avea certitudinea ca toti cei care sufera si intampina greutati din cauza surdocecitatii au acces la consiliere, oportunitati si sprijin. Pana in prezent, peste 22.000 de persoane au beneficiat de serviciile organizatiei.

Citeste si:  Acneea si cauzele ei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.