Eveniment inedit: Povestea sapunului natural

Please select a featured image for your post

Fundatia Calea Victoriei va invita in 14 noiembrie, de la ora 11:00, la Ceainaria VerdeCafe, la o parfumata expozitie de sapunuri naturale si bio, insotita de povestea acestor produse speciale.

Cei prezenti vor asculta si se vor bucura impreuna de povestile si aromele sapunului natural si bio, spuse de producatori si importatori pasionati de produse care ne amintesc de alte vremuri, cind sapunul era produs in casa, cu ingrediente naturale si nu devenise inca un produs realizat industrial, cu arome si coloranti artificiali, nocivi pentru piele.

Citeste si:  Din ianuarie, bolnavii de diabet tip I din Marea Britanie ar putea folosi un pancreas artificial

Invitatii acestui eveniment vor fi:

Alma Rusu de la MioBio – va povesti despre sapunurile Rampal Latour din Provence, care continua o traditie din 1828
Silvia Chindea de la Soap Mill – va povesti despre sapunurile produse in Romania cu cafea, bergamot, rozmarin, lamaie, ienupar, fenicul, menta, pin, tea tree
Carmen Vasilescu – Ashima – va povesti despre sapunurile terapeutice manufacturate in Israel care contin sare si namol din Marea Moarta, lapte de capra si pachuli
Olivia de la olivo.ro – va povesti despre sapunurile din Grecia cu ulei de masline, levantica, musetel, lamiie si miere

Citeste si:  Ce faci daca copilul tau este dependent de tine

Fiecare povestitor va aduce cu sine sapunurile sale naturale din diverse plante si ingrediente naturale surprinzatoare, avind proprietati medicale si cosmetice. In afara de sapunuri vor aduce si alte produse naturale si/sau bio care au povesti interesante si calitati speciale.

Se vor face prezentari (imagini si informatii) care sa explice povestea si specificul acestor produse. Fiecare povestitor va prezenta produsele sale printr-o mica expozitie si va intra in dialog cu publicul, pentru a raspunde la intrebari si a explica cum aceste produse ne pot face viata mai sanatoasa, curata si parfumata.

Citeste si:  Americanii au descoperit o clasa noua de celule susa!

Taxa de participare este de 15 ron si include un ceai, iar inscrierile se fac la adresa de e-mail: contact@victoriei.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.