Eveniment regional pentru farmacisti si asistenti de farmacie: HOUSTON FARMA PRACTIC EDITIA V – Eforie Nord

Please select a featured image for your post

Houston NPA organizeaza in perioada 10 – 12 iunie 2011, la Hotel Europa din Eforie Nord (Str. Republicii, nr. 13, jud. Constanta, Sala de conferinte Ballroom Europa) „Houston Farma Practic”, a cincea manifestare dintr-o serie de evenimente regionale dedicate farmacistilor si asistentilor de farmacie. Editia a cincea va reuni peste doua sute de farmacisti din judetele Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Ialomita si Calarasi. Pentru farmacistii si asistentii de farmacie din alte judete sunt alocate 30 de locuri, iar rezervarile se fac in ordinea inscrierilor.

Programul este creditat de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 20 puncte EFC pentru farmacisti si 10 puncte pentru asistentii de farmacie. Temele dezbatute au fost selectate in urma unui sondaj de opinie efectuat in randul participantilor, iar minim o treime din durata fiecarei prezentari este alocata sectiunii de intrebari si raspunsuri.

Citeste si:  Lucruri la care sa renunti inainte de sarcina

Houston Farma Practic reprezinta o serie de conferinte regionale organizate de Houston NPA cu scopul informarii corecte a farmacistilor si asistentilor de farmacie asupra subiectelor importante din sistemul farmaceutic. Fiecare editie a Houston Farma Practic cuprinde dezbateri legate de particularitatile si provocarile profesiei de farmacist, dar si prezentari despre noutatile existente pe piata de profil. Manifestarile Houston Farma Practic (HFP) isi propun sa abordeze intr-un mod inovativ comunicarea informatiei medicale de calitate catre farmacist si sa puna accentul atat pe ceea ce isi doresc sa afle farmacistii, cat si pe dialogul cu acestia.

Citeste si:  Fortifierea organismului prin bai naturale de aer

Coordonatorul stiintific al acestei editii este prof. univ. dr. Gheorghe Taralunga, decanul Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii „Ovidius” din Constanta.

Printre alti lectori confirmati se numara: Prof. dr. Vasile Sarbu – Presedinte Societatea Romana de Chirurgie; Prof. univ. dr. Florin Tudose – Seful Departamentului Psihiatrie de legatura, Spitalul Universitar Bucuresti, Decan al Facultatii de Psihologie Sociologie, Universitatea „Spiru Haret”; Conf. dr. Catalina Tudose – presedinte Societatea Romana de Alzheimer; Prof. dr. Sorin Rugina, Spitalul de Boli Infectioase Constanta; Dr. Marius Uscatu – Centrul de Chirurgia Piciorului Bucuresti; Prof. univ. dr. Gheorghe Taralunga – Decan Facultatea de Farmacie din cadrul Universitatii „Ovidius” Constanta; Conf. univ. dr. Voinea Felix – Sef Clinica Urologie Constanta; Farm. spec. Horvath Geza; Dr. Cristina Maria Mihai, Constanta; Dr. Dan Farcas, Tg. Mures; Dr. Iulia Belc.

Citeste si:  Cum combatem fara cleste groaznicele dureri de dinti

Printre temele care vor fi abordate la eveniment: diabetul – abordare integrata, nutritia pacientului cardiac, tulburarile de memorie si boala Alzheimer, interactiuni medicamentoase, farmacia populara a dacilor si plantele medicinale in ziua de astazi, depresie sau anxietate, antibioterapia intre avantaje si riscuri, monturile si bataturi-solutii, cum se introduce un medicament pe piata, mezoterapia fara ace, repopularea florei intestinale: mit sau realitate, tratamente cosmetice inovatoare, hipertensiunea matinala, produsele naturale, o alternativa eficienta si la indemana tuturor, noi produse lansate pe piata, etc.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.