Evenimente SRATI 2012

Please select a featured image for your post

In perioada 16 – 20 mai 2012, in incinta Centrului International de Conferinte Sinaia, Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva – S.R.A.T.I., Filiala Bucuresti – S.R.A.T.I., Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie si Societatea Romana de Sepsis organizeaza evenimentele SRATI 2012: Al 38-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva; Al 6-lea Congres Romano – Francez de Anestezie si Terapie Intensiva; Al 4-lea Simpozion Romano – Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva; Al 11-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva; Al 10-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis.

Citeste si:  Stresul are si partile lui bune

In paralel cu programul stiintific se desfasoara expozitia medicala specializata ATImedica, editia a 11-a, manifestare care reuneste companii de prestigiu din toata tara si care permite participantilor sa se informeze direct asupra ultimelor inovatii in zona aparaturii, instrumentelor si consumabilelor ATI.

Cu o participare estimata la cca. 1.200 de participanti, evenimentele SRATI 2012 vor continua promovarea celor mai inalte standarde ale practicilor de anestezie si terapie intensiva, realizand si la aceasta editie o manifestare de inalt nivel stiintific, onorata atat de prezenta celor mai importanti reprezentanti ai scolii romanesti de ATI cat si a unui numar impresionant de invitati internationali, figuri emblematice ale comunitatii stiintifice mondiale.

Citeste si:  Delta Hospital lanseaza primul Centru de Training privat in Chirurgia Laparoscopica in Romania

Prof.Dr. Dorel Sandesc, Presedinte Congres
Presedinte Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva – S.R.A.T.I.: „Succesul de care s-a bucurat editia din mai 2011 a Congresului SRATI constituie desigur o mare bucurie pentru noi dar in acelasi timp si o provocare: aceea de a va oferi si in 2012 o intalnire deosebita, care sa raspunda asteptarilor Dumneavoastra. (…)
Programul stiintific complex va fi expresia extraordinarei dezvoltari a specialitatii noastre in ultima perioada si va fi onorat de prezenta unui numar important de experti din lumea intreaga. Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, vom acorda o mare atentie sectiunii didactice destinate medicilor rezidenti si asistentilor medicali. (…)”

Citeste si:  Stima de sine a copilului tau

Conf.Dr. Serban Bubenek, Presedinte Simpozion
Presedinte Filiala Bucuresti – S.R.A.T.I., Vice-Presedinte (Viitor Presedinte ales) Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva – S.R.A.T.I.: „(…) Programul stiintific de calitate, invitatii speciali din tara si de peste hotare, prietenii nostri din Israel, expozitia medicala specializata, programul social deosebit sunt doar cateva dintre cele mai importante argumente care sustin calitatea manifestarilor SRATI.

Pentru editia 2012, implicarea fiecaruia dintre noi este cu atat mai valoroasa cu cat doar impreuna putem reusi sa realizam dezideratele profesiei, specialitatii noastre. (…)”

Va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului www.sraticongres.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.