Expozitia Universul Sanatatii debuteaza pe 28 iunie, la Bucuresti

Please select a featured image for your post

SC ANDREW PROFESIONAL CONSULTING SRL impreuna cu Televiziunea ZEUSTV ( www.zeustv.ro), organizeaza in perioada 28 iunie-01 iulie 2012 expozitia de produse apicole si naturale „Universul Sanatatii” la Sala Palatului din Bucuresti.

Scopul acestei expozitii este de a incuraja consumul de produse naturale si traditionale fabricate in Romania. Firmele participante activeaza in urmatoarele domenii: suplimente naturale, bio, sucuri de fructe si legume, vinuri, muraturi, produse apicole, tratamente naturale, nutritie, bucatarie vegetariana, produse ecologice, tratamente balneoclimaterice, medicina alternativa, terapii neconventionale.

Citeste si:  Obezitatea si diabetul, considerate un "defect" al evolutiei umane

Expozitia Universul Sanatatii va reuni firme care pun la dispozitia publicului larg atat produse alimentare si cosmetice naturale cat si servicii care sa ajute la adoptarea unui stil de viata sanatos. Evenimentul isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos su diminuarea expunerii populatiei la factorii de risc.

Pe langa prezentarea produselor expozantilor, vizitatorii vor putea sa participe la o serie de sesiuni de comunicare, workshopuri, prezentari si demonstratii, lansari de carte SANATATEA ARE GUST, MIHAELA BILIC si de produse, demonstratii de arta servirii ceaiului, precum si programe pentru copii, muzica populara dar si o tombola cu tragere la sorti. De asemenea nu vor lipsi demonstratii de dansuri sportive si culturism, prezentari de moda SONIA TRIFAN. De asemenea duminica va avea loc lansarea melodiei MY LOVER BOY compusa de Adi Cristescu, interpretata de GODDESS ANDREEA – Andreea Lazar.

Citeste si:  Detoxifiere placuta!

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul www.universulsanatatii.ro.

INVITATA SPECIAL va fi Andreea Lazar, nume de scena GODDESS, care isi va lansa piesa „My lover boy” compusa de Adi Cristescu .

Staful organizatorilor este compus din Antoanela Lazarus, President & Ceo, Luis Lazarus – Coordonator echipa, Luisa Buzescu- Manager Project, Victor Gazdaru- Sales Manager, Catalin Mantescu – Editor Grafica, Co-organizator- Hofigal, prin Conferentiar Daniela Raiciu.

Citeste si:  Platfus (picior plat)

Mentionam ca deschiderea oficiala pentru presa va avea loc joi 28 iunie 2012, orele 11.00, iar pentru publicul larg accesul se va face incepand cu orele 12.00, ale aceleiasi zile.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.