Fa-ti timp pentru a fi in forma!

Please select a featured image for your post

Expozitia WellFit Expo se va desfasura la Baneasa Shopping City si va dura 4 zile, in perioada 1 – 4 octombrie (de joi pana duminica), intre orele 10 si 20. Evenimentul va fi locul unde se vor intalni furnizorii de produse pentru piata de fitness, ingrijire corporala, frumusete si sanatate cu specialistii, dar si cu publicul larg interesat de un stil de viata sanatos, se arata intr-un comunicat remis de compania organizatoare – AVANZ Fairs & Events.

Citeste si:  Iti poti contura silueta in doar 14 zile?!

Pentru publicul larg vor fi prezente companii producatoare de cosmetice si cluburi de infrumusetare si fitness care vor avea vouchere cu reduceri pentru serviciile lor, diverse oferte speciale, prezentari si demonstratii de produse, teste de sanatate.

Joi si vineri vor fi demonstratii de step si dance, de indoor walking, Karate, aikido, Kangoo Jumps, aerobic (masterstretching si latinomix), de Capoeria – Capoeira este o forma de arta braziliana care combina elemente de arte martiale, jocuri, muzica si dans.

Citeste si:  Care este rolul grupului de psihodrama analitica?

Sambata si duminica instructorii de aerobic sunt invitati sa participe la Conventia Masterclass – pentru prima data in Romania – sustinuta de instructori de top din Australia, Spania, Italia, Norvegia, Sua, Brazilia, Croatia si Tunisia. Invitatul special al evenimentului este Rebecca Small din Australia.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.