Faceti gratuit testul pentru hepatita B si C

Please select a featured image for your post

Hepatita este o inflamare a ficatului, iar cauza cea mai frecventa de imbolnavire este infectia virala. 500 de milioane de persoane din intreaga lume sunt infectate cu virusul hepatic B sau C, iar numarul celor ucisi de aceasta boala se ridica la un milion de persoane anual, informeaza Fundatia Baylor intr-un comunicat de presa.

Citeste si:  Alegerea profesiei

Hepatitele B si C sunt determinate de virusuri ‘tacute’ si poti fi infectat, de multi ani, fara sa stii. Daca nu sunt tratate, ele pot conduce la leziunui ale ficatului sau la cancer hepatic, insuficienta hepatica si deces. Daca consideri ca ai fost in situatie de risc sau vrei sa te informezi despre modalitatile de trasmitere, este important sa te testezi.

Citeste si:  Primul-Ajutor pentru toti: 5.000 de voluntari vor putea beneficia de formare gratuita

Fundatia Baylor va ofera posibilitatea de a va testa gratuit pentru hepatita B si C, serviciu care incepe in februarie 2010 in Centrele Baylor din Constanta (Policlinica 1, cabinet 243, parter) si Tulcea (Spitalul Judetean de Urgenta, sectia boli infectioase). Pentru mai multe detalii, vizitati adresa www.test-hepatita.ro .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.