Festivalul de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare – o noua editie de succes!

Please select a featured image for your post

ROMEXPO, in parteneriat cu CAMERELE DE COMERT SI INDUSTRIE DIN ROMANIA si ANATECOR, au organizat in perioada 15 – 18 martie 2012 cea de-a II-a editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare, eveniment ce a reunit 73 de firme din domeniile: medicina alternativa, produse naturiste, stiinte si terapii spirituale, terapii complementare.

Aceasta editie a festivalului s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa reunind un mix de expozanti de top, traineri si terapeuti de talie internationala intr-unul dintre cele mai dinamice festivaluri destinate dezvoltarii personale din Romania.

Citeste si:  Leacuri babesti

Evenimentul a avut drept scop facilitarea accesului la informatie tuturor persoanelor interesate in stabilirea unui echilibru armonios intre minte, trup si suflet. In acest sens, pe perioada desfasurarii evenimentului, au avut loc o serie de manifestari sustinute de conferentiari, specialisti in terapii si metode alternative, psihologi etc. Dintre acestia, Domnul Gheorghe Iovu, melo-terapeut, a cantat live pe toata perioada evenimentului contribuind la crearea unei atmosfere relaxante, iar Domnul Oreste Teodorescu, realizatorul emisiunii „Codul lui Oreste” impreuna cu Doamna Florentina Opris gazda emisiunii „Sport, dieta si o vedeta” au discutat direct cu publicul vizitator aspecte legate de sanatate si armonie interioara.

Citeste si:  Cum ne protejam creierul de factorii de presiune din exterior?

Pe perioada desfasurarii evenimentului, expozantii au pus la dispozitia vizitatorilor cosmetice naturale, ceaiuri, sucuri, energizante, toate naturale, carti, CD-uri cu muzica de relaxare, carti de specialitate, bijuterii cu pietre semipretioase, arta decorativa, produse apicole, precum si practici in medicina alternativa.

Editia din acest an a festivalului a inregistrat o crestere atat in randul firmelor care au decis sa participe, cat si in randul vizitatorilor, lucru ce evidentiaza inca o data interesul sporit pe care publicul il acorda sanatatii si echilibrului interior.

Citeste si:  Parfumul de portocale relaxeaza detinutii periculosi, se arata intr-un studiu

In aceeasi perioada cu FESTIVALUL DE SPIRITUALITATE, MEDICINA ALTERNATIVA SI TERAPII COMPLEMENTARE au avut loc si urmatoarele manifestari expozitionale:

TTR – Targul de Turism al Romaniei, editia a XXVII-a, de primavara, www.targuldeturism.ro
TARG DE PRODUSE TRADITIONALE editia I, 2012 -Targ de produse cu specific romanesc – www.targprodusetraditionale.ro
IMM Forum (14 -16 martie 2012), organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Guvernul Romaniei si AIPPIMM – www.imm-expo.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.