Fiolele cu Acid Hialuronic, cel mai nou produs din gama Gerovital H3 Evolution

Please select a featured image for your post

Ridurile sunt unul dintre dusmanii de temut ai oricarei femei, de aceea, contracararea imbatranirii pielii si aparitiei ridurilor devine o prioritate in ingrijirea tenului, mai ales dupa varsta de 30 de ani. Pentru a raspunde nevoilor de intretinere a tenului care da primele semne de imbatranire sau care se confrunta deja cu riduri mai profunde, Farmec a creat Fiolelele cu Acid Hialuronic, un nou produs care vine in completarea gamei Gerovital H3 Evolution.

Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution contin un ser bogat in Superoxid Dismutaz? si Acid Hialuronic pur si lipozomal, avand efecte intense de hidratare si de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur actioneaza dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele si diminuarea pierderilor transepidermale de apa, iar lipozomii cu Acid Hialuronic patrund in piele si umplu ridurile din interior, astfel incat ridurile si liniile fine sunt mult diminuate.

Citeste si:  Cateva trucuri simple care te ajuta sa mananci mai putin

Efectul anti-age este potentat si prin Superoxid Dismutaza care are rol de protectie atat pentru fibrele de colagen si elastina, cat si pentru acidul hialuronic. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibila a ridurilor adanci. Fiolele se folosesc dimineata sau seara, in cure de cate 10 zile de tratament, prin aplicarea continutului unei fiole pe fata proaspat demachiata, prin masaj usor. Pentru efecte de durata, tratamentul se aplica lunar.

Eficacitatea produsului a fost demonstrata printr-o evaluare instrumentala: dupa 28 de zile de utilizare, adancimea ridurilor profunde a fost redusa cu pana la 24%, iar nivelul de hidratare a crescut cu pana la 66.7%, la o ora de la prima aplicare.

Citeste si:  Vinul - benefic pentru sanatate

Fiolele cu Acid Hialuronic completeaza gama Gerovital H3 Evolution, special creata pentru incetinirea mecanismelor de imbatranire a tenului femeilor de peste 30 de ani. Gama foloseste 3 principii active cu actiune directa:

SOD supranumita „superenzima antiimbatranire”, cea mai activa enzima antioxidanta de origine naturala, cu efecte pe termen lung in refacerea fermitatii pielii;
GPG4 regenereaza tenul din interior, fiind o sursa de energie pentru celulele imbatranite, care au o capacitate redusa de a genera si stoca energia;
Trylagen-ul actioneaza impotriva ridurilor si reda elasticitatea pielii, prin stimularea producerii de noi fribe de colagen si elastina.

Citeste si:  7 Motive pentru a manca struguri

Gama Gerovital H3 Evolution include produse care se adreseaza atat femeilor cu varsta peste 30 de ani, cat si celor de peste 45 de ani si include creme hidratante si regenerante, creme antirid si antiage, tratamente corectoare ochi si buze, seruri anti-rid, dar si produse pentru demachiere, precum apa demachianta si laptele demachiant.

Toate produsele din gama Gerovital H3 Evolution pot fi achizitionate online pe site-ul www.farmec.ro, alaturi de alte 200 de produse din gama Farmec.

Fiolele cu Acid Hialuronic Gerovital H3 Evolution pot fi comandate aici la un pret de 47,74 Lei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.