Forever Living Products lanseaza, in Romania, bautura energizanta Forever Active Boost

Please select a featured image for your post

Forever Living Products Romania lanseaza un produs unic si inovator pentru piata bauturilor energizante: noul Forever Active Boost (FAB) care, gratie combinatiei de ingrediente naturale, asigura o doza dubla de energie: una imediata si una pe termen lung.

Spre deosebire de celelate bauturi energizante de pe piata, Forever Active Boost este imbogatit cu gel stabilizat de Aloe vera, extract de Guarana, Ginseng si Schisandra chinensis – ultimele doua alcatuind un amestec brevetat de plante adaptogene, realizat pe baza tehnologiei ADX7 (care a sprijinit olimpicii rusi in castigarea a peste 130 de medalii olimpice). Extractul de Guarana asigura energie instantanee, iar folosirea tehnologiei ADX7 face ca FAB sa aiba un efect revigorant pe parcursul intregii zile, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Citeste si:  Conferinta Nationala "Terapii si Interventii in Autism", 1 - 2 aprilie 2011, Bucuresti

„Forever Active Boost a fost creat pentru a raspunde nevoii consumatorilor de a face fata stilului de viata modern, alert si in permanenta sub presiunea timpului. Suntem increzatori in succesul acestui produs pe piata din Romania, lucru confirmat si de interesul si entuziasmul manifestate de distribuitorii nostri la evenimentul de lansare”, a declarat Dora Szocs – Director General Forever Living Products Romania.

Citeste si:  Off... iar am gripa

Forever Active Boost este o bautura racoritoare energizanta disponibila in Romania de la finalul lunii martie 2011, care poate fi comandata prin intermediul retelei de distribuitori Forever Living Products.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.