Fundatia Scheherazade a finalizat lucrarile de renovare a Spitalului Marie Curie

Please select a featured image for your post

Fundatia Scheherazade anunta finalizarea cu succes a lucrarilor de renovare pentru Spitalul Clinic de Urgenta Marie Curie. Fundatia Scheherazade a initiat proiectul in 2007, an in care s-a si infiintat. De atunci si pana in prezent a reusit sa stranga prin diferite campanii suma de 1,2 milioane de EUR, suma necesara renovarii celor 6 etaje ale spitalului (etajele 2-7).

Citeste si:  Campanie de constientizare asupra semnelor si simptomelor cancerului la copii

Spitalul Marie Curie este cel mai mare spital pentru copii din Romania, cu o structura de aproximativ 10.000 m.p., in acest spital sunt ingrijiti anual un numar de 166,171 copii din intreaga tara in 2010.

Misiunea Fundatiei Scheherazade este sa vina in ajutorul copiilor, indiferent de mediul social din care provin, religie sau rasa, prin construirea de parteneriate durabile cu Guvernul, sectorul de business si societatea civila. Fundatia Scheherazade intentioneaza sa imbunatateasca conditiile de mediu sanitar, sa promoveze activitati ce pot salva vieti si sa sponsorizeze activitati ce vin in sprijinul protectiei copilului. Convingerea Fundatiei este aceea ca succesul adevarat vine in momentul in care se impartasesc idei, aspiratii si convingeri.

Citeste si:  Menopauza

Cea mai buna dovada in acest sens este spitalul Marie Curie, proiect care la numai trei ani de la lansare se dovedeste a fi un real succes pentru intreaga comunitate din Romania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.