Fundatia Scheherazade inaugureaza Sectia de ambulatoriu pentru copii a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Constanta

Please select a featured image for your post

Fundatia Scheherazade si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta anunta inaugurarea oficiala a Sectiei de ambulatoriu pentru copii, renovata conform standardelor Uniunii Europene, care va avea loc vineri 1 iunie a.c., ora 13.00, la sediul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, in prezenta Primului-ministru Victor Ponta si a primarului Municipiului Constanta, Radu Mazare.

Proiectul a fost finalizat in urma unui parteneriat derulat de Fundatia Scheherazade alaturi de Fundatia Cuore ONLS si a unei sponsorizari in valoare de 316.000 Euro asigurate de Enel.

Prin finalizarea acestui proiect, Fundatia Scheherazade doreste sa le ofere copiilor un cadou de nepretuit pentru sanatatea lor, continuand traditia unor realizari deosebit de apreciate, asa cum a fost proiectul derulat pentru Spitalul de Pediatrie „Marie Curie” din Bucuresti.

Citeste si:  Persoanele care vor sa fie slabe trebuie sa ia masa singure

Inaugurarea Sectiei de ambulatoriu pentru copii a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Constanta are loc cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, dar insoteste si aniversarea a 5 ani de activitate a Fundatiei Scheherazade, care a realizat, in acest interval, proiecte frumoase si foarte utile copiilor, cum ar fi: renovarea Spitalul de Pediatrie „Marie Curie” din Bucuresti si achizitionarea de echipamente speciale pentru chirurgie, renovarea Centrului Pinocchio (2009), campania umanitara „Stop cancer (2008)”, campania de promovare a copiilor talentati „Impreuna prin arta” etc. De asemenea, fundatia a organizat si o serie de seminarii pe tema chirurgiei pediatrice, precum si workshop-uri de justitie juvenila.

Citeste si:  Scolioza

„Dorim ca intreaga societate sa impartaseasca alaturi de copii bucuria unui proiect necesar sanatatii si viitorului lor. Suntem bucurosi ca am putut ameliora conditiile de spitalizare pentru copiii care vor fi tratati in acest spital, asa cum am facut si la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. Misiunea asumata de Fundatia Scheherazade in cei 5 ani de activitate este sa sustina cauza copiilor si sa solidarizeze societatea civila in jurul cauzei acestora. Scheherazade incearca sa imbunatateasca conditiile din mediul sanitar, sa promoveze activitati ce pot salva vieti si sa sponsorizeze actiuni ce vin in sprijinul protectiei copilului”, a declarat Wajiha Haris, Presedinte Fundatia Scheherazade.

Citeste si:  Americanii sustin ca anorexia este o afectiune genetica

Fundatia va continua si pe viitor sa isi concentreze dedicatia si pasiunea catre domeniul sanatatii juvenile, in acest sens fiind demarate planurile unui nou proiect de renovare a unui spital din Romania: Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iasi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.