GSK CH continua campania educationala Corega pentru purtatorii de proteze dentare

Please select a featured image for your post

Campania Educationala Corega „Mananc, vorbesc si zambesc cu incredere!” va continua si in acest an, in perioada 1 iulie – 30 septembrie, avand scopul de a educa tot mai multi purtatori de proteze dentare cu privire la regulile de baza pentru asigurarea unei igiene orale adecvate. In anul precedent, 1.261 de persoane au beneficiat de o consultatie gratuita la medicul stomatolog, pentru o ingrijire adecvata a protezei dentare.

Citeste si:  Americanii sustin ca anorexia este o afectiune genetica

„Am decis sa continuam campania si anul acesta datorita succesului pe care l-a inregistrat in 2010. Cu sprijinul cabinetelor stomatologice din tara inscrise in program pana la acest moment, ne propunem sa educam si mai multi purtatori de proteze dentare”, a declarat Victor Geus, General Manager GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Romania.

Campania „Mananc, vorbesc si zambesc cu incredere!” care consta in efectuarea unui control stomatologic gratuit al protezei dentare si in oferirea de materiale educationale se desfasoara cu sprijinul celor 750 cabinete stomatologice inscrise in campanie pana in acest moment, aflate pe intreg teritoriul Romaniei.

Citeste si:  Secrete pentru unghii frumoase

„Ma bucur ca avem ocazia de a continua aceasta campanie. In Romania sunt milioane de persoane care poarta proteze dentare si care trebuie sa constientizeze importanta controlului periodic la medicul dentist”, a adaugat Victor Geus, General Manager GSK Consumer Healthcare Romania.

Astfel, purtatorii de proteze dentare din toata tara pot beneficia de aceasta campanie printr-un simplu apel la Call-Center-ul Corega: 0800 860 860. Apeland acest numar, acestia vor putea obtine informatiile necesare pentru programarea la un control stomatologic gratuit al protezei dentare intr-unul dintre cabinetele stomatologice partenere.

Citeste si:  Saptamana Europeana a Mobilitatii: 16-22 septembrie

Descarcati gratuit Corega Ghidul purtatorului de proteza!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.