GSK lanseaza Corega Respiratie Proaspata

Please select a featured image for your post

Noua crema adeziva Corega Respiratie Proaspata este special creata pentru a asigura o fixare puternica si de durata a protezelor dentare, totale si partiale, in timp ce aroma sa mentolata ofera o senzatie de prospetime pe durata intregii zile.

Corega Respiratie Proaspata „sigileaza” spatiul dintre proteza dentara si gingie, impiedicand astfel patrunderea fragmentelor alimentare sub proteza dentara si prevenind iritarea gingiilor. Noua crema adeziva Corega Respiratie Proaspata asigura o fixare ferma a protezei, sporeste confortul si siguranta purtarii si imbunatateste puterea de masticatie, astfel incat purtatorii de proteze dentare sa poata manca, vorbi si zambi cu incredere.

Citeste si:  Cum poate fi micul dejun sanatos, dar si atractiv pentru copil?

Rezultatele studiilor realizate in randul persoanelor care poarta proteza dentara arata faptul ca problema nr. 1 a purtatorilor de proteze dentare totale sau partiale este reprezentata de patrunderea fragmentelor alimentare sub proteza dentara. Conform studiilor clinice efectuate pe pacienti cu proteze dentare totale sau partiale bine executate, bine adaptate, cremele adezive pentru proteze dentare Corega „sigileaza” spatiul dintre proteza dentara si campul protetic cu 74% mai bine comparativ cu situatia in care nu se foloseste crema adeziva, impiedicand astfel patrunderea fragmentelor alimentare sub proteza dentara.

Citeste si:  Il invatam sau invata singur sa vorbeasca ?

Pentru ca purtarea unei proteze dentare sa fie confortabila si sigura, este foarte important ca proteza sa fie bine adaptata pe gingii, iar crema adeziva sa fie folosita corect: produsul trebuie aplicat o singura data pe zi, intr-o cantitate mica (0,5-1,5 g per proteza), pentru ca o cantitate prea mare va face ca surplusul de crema adeziva sa iasa peste marginile protezei; se aplica benzi subtiri de crema adeziva pe proteza, nu prea aproape de marginile protezei; se introduce proteza in gura, dintii se strang ferm timp de cateva secunde pentru a o fixa.

Citeste si:  Discuta cu copilul tau despre sex

Corega Respiratie Proaspata 40g este disponibila in magazine si farmacii la un pret recomandat de 18.5 RON.

Pentru intrebari depre gama de produse Corega, consumatorii pot suna la 0800 860 860 (apel gratuit in toate retelele).


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.