GSK lanseaza parodontax* Extra 0.2%, apa de gura pentru ingrijirea intensiva a gingiilor

Please select a featured image for your post

Noua apa de gura parodontax* Extra 0,2% este prima optiune pentru ingrijirea intensiva a gingiilor – contine 0,2% digluconat de clorhexidina, ingredient antibacterian recomandat de medicii dentisti. Apa de gura parodontax* Extra 0,2% ajuta la oprirea sangerarilor, iritatiilor si inflamatiilor gingivale in faza acuta prin reducerea placii bacteriene si inhibarea formarii acesteia. Deoarece ingredientul adera pe suprafata dintilor si a tesuturilor din cavitatea bucala, efectul sau antibacterian se mentine pana la 12 ore.

Citeste si:  Sezonul racelilor si al gripei

Apa de gura parodontax* Extra 0,2% se utilizeaza de doua ori pe zi si este recomandata pentru ingrijire temporara, de pana la maxim patru saptamani, fiind indicata pacientilor cu simptome acute de sangerari, iritatii si inflamatii gingivale, precum si dupa interventii chirurgicale dentare, conform recomandarii medicului dentist.

Dupa perioada de ingrijire intensiva si disparitia simptomelor, pentru a preveni reaparitia acestora, este recomandata folosirea apei de gura parodontax* pentru utilizare zilnica, care are o concentratie mai redusa de digluconat de clorhexidina, de 0,06%. Apa de gura parodontax* pentru utilizare zilnica indeparteaza cu pana la 3,5 ori mai multa placa bacteriana decat doar simplul periaj, ajutand astfel la mentinerea starii de sanatate a gingiilor.

Citeste si:  CNPT 2011: Perioada destinata inscrierilor cu taxa redusa, extinsa pana la 15 septembrie 2011

Pentru persoanele care prefera sa evite folosirea produselor cu continut de alcool, dar si pentru femeile gravide sau adolescenti, a fost creata apa de gura parodontax* Extra 0,2% in varianta fara alcool, ce are o eficacitate comparabila cu a produsului cu alcool.

Apa de gura parodontax* Extra 0,2% este disponibila in magazine si farmacii la un pret recomandat de 25 RON.

Citeste si:  Cum negociem cu gemenii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.