Gama parodontax* se imbogateste cu parodontax* Gentle Whitening

Please select a featured image for your post

Noua pasta de dinti parodontax* Gentle Whitening completeaza gama parodontax* – special creata pentru a ajuta la prevenirea sangerarilor gingivale, oferind persoanelor interesate in prevenirea afectiunilor gingivale si beneficiul de albire delicata si eficienta a dintilor.

Gama parodontax* este apreciata de medicii dentisti din intreaga lume deoarece ajuta la prevenirea sangerilor gingivale gratie combinatiei unice de saruri minerale si extracte naturale de plante medicinale: menta, echinacea, musetel, smirna, salvie, ratania.

Citeste si:  Contractiile Braxton Hicks

Astfel, noua pasta de dinti parodontax* Gentle Whitening combina eficacitatea extractelor naturale cu cea a sarurilor minerale: distruge agentii patogeni din cavitatea bucala responsabili de gingivita, neutralizeaza acizii care ataca dintii si gingiile si fortifica, in acelasi timp, gingiile. In plus, parodontax* Gentle Whitening asigura o senzatie prelungita de prospetime, albeste delicat si eficient dintii, si previne aparitia cariilor dentare, datorita continutului de fluor.

Citeste si:  P90X - noua revolutie in fitness?

Pasta de dinti parodontax* Gentle Whitening 75ml este disponibila in magazine si farmacii la un pret recomandat de 18 RON.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.