Gerovital Plant Crema Hidratanta este Produsul Anului 2011 in Romania

Please select a featured image for your post

Brandul Gerovital a primit o noua confirmare a aprecierii de care se bucura in randul consumatorilor romani, acestia desemnand Crema Hidratanta Gerovital Plant Produsul Anului, in categoria „Crema de fata”.

Crema Hidratanta Gerovital Plant este singurul produs romanesc care a fost premiat in cadrul Produsul Anului 2011, in urma voturilor a 4.000 de respondenti.

Rezultatul astfel obtinut este si o consecinta a cercetarii continue si inovatiei permanente, care plaseaza brandul Gerovital ca „deschizator de drumuri” pe segmentul produselor de ingrijire a tenului. Inovatia noii game consta in formularile fara conservanti, fara parabeni, cu extract organic de floare de colt si un complex de plante autohtone, recunoscute pentru beneficiile lor.

Citeste si:  Laptele contribuie la aparitia acneei mai mult decat pizza sau ciocolata

In urma evaluarii instrumentale, rezultatele au relevat faptul ca, folosind Crema Hidratanta Gerovital Plant, nivelul de hidratare a crescut cu pana la 49,4% dupa o ora de la prima aplicare, alaturi de un efect semnificativ de crestere a elasticitatii pielii cu 60%. Crema hidratanta Gerovital Plant contine extract organic de Floare de Colt, cu efecte antioxidante si calmante, protejand pielea impotriva factorilor de mediu nocivi.

Citeste si:  Mult timp intr-un singur loc, la fel de daunator ca fumatul

Incepand din aceasta luna, a fost lansata o pagina dedicata tuturor celor care folosesc Gerovital, prin intermediul careia consumatoarele Gerovital sunt invitate sa impartaseasca experientele, impresiile si parerile despre produsele Gerovital. Pagina „Si eu folosesc Gerovital!” poate fi accesata la adresa www.gerovital.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.