fbpx

Ghidul Pacientului Roman – din 13 aprilie, la chioscurile de ziare

Compania Houston NPA lanseaza „Ghidul Pacientului Roman”, o noua publicatie pe piata presei medicale din Romania! In data de 13 aprilie 2010 puteti cere la chioscurile din toata tara „Ghidul Pacientului Roman”, un produs premium anual, distribuit impreuna cu Jurnalul National.

Ghidul se adreseaza publicului larg, atat celor care doresc sa afle informatii medicale de actualitate in vederea mentinerii sau imbunatatirii starii de sanatate, cat si celor care doresc sa stie cum se pot descurca in sistemul de sanatate romanesc.

Publicatia are 264 de pagini color, sub forma de volum si un format modern A4, fiind disponibila pe piata la pretul de 14,9 Ron. Ghidul poate fi cumparat de la toate punctele de difuzare a presei din tara, in data de 13 aprilie, impreuna cu Jurnalul National.

Citeste si:  Televizorul creste tensiunea arteriala si mareste riscul de obezitate

Rasfoind Ghidul veti gasi informatie medicala structurata pe diferite afectiuni, zona practica si legislativa, interviuri cu medici si lideri de opinie, informatii despre activitatea asociatiilor de pacienti, precum si alte date importante pentru public.

Sumarul a fost conceput de catre echipa Houston NPA, sprijinita de medici specialisti, jurnalisti si reprezentanti ai asociatiilor de pacienti. La construirea sumarului au fost luate in considerare incidenta afectiunilor in Romania si in lume, problemele cu care se confrunta pacientul roman, dar si gradul general de informare medicala din randul populatiei.

Citeste si:  Kate Moss adopta o dieta pentru imbunatatirea fertilitatii

Ghidul Pacientului contine capitole in care se abordeaza in detaliu, dar intr-un limbaj accesibil publicului larg, subiecte precum: hepatita, diabetul, HIV/SIDA, reumatismul, osteoporoza, scleroza multipla, hemofilia, anxietatea si multe alte afectiuni.

Publicul afla informatii referitoare la legislatia in vigoare in ceea ce priveste tratamentul in strainatate, la drepturile si obligatiile pe care le au pacientii, detalii despre asociatiile de pacienti existente in Romania si de ce ar fi recomandata inscrierea in aceste structuri, ong-urile care activeaza in domeniul sanatatii, dar si despre etapele pe care o persoana le parcurge atunci cand este diagnosticata cu o anumita afectiune si cum poti cere ajutor in caz de malpraxis.
Un alt subiect dezbatut in paginile Ghidului este legat de studiile clinice, o enigma pentru multi dintre noi: care sunt riscurile si beneficiile si cum pot pacientii sa fie inclusi intr-un studiu clinic?

Citeste si:  Campania Nationala "Viteza ucide... nu numai in trafic! Controleaza-ti tensiunea arteriala", debuteaza in Senat

Realizatorii Ghidului au primit sustinere si din partea companiilor care au inteles rolul pacientului si al publicului larg, dar si importanta informarii medicale precise, astfel incat Ghidul Pacientului sa fie un produs util si accesibil pentru cat mai multi romani.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.