In decembrie, aveti o noua editie de „Targ pentru o viata sanatoasa”

Va asteptam si in luna decembrie, intre 18-20, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea) la Targul pentru O Viata Sanatoasa.

Va vor incanta privirile si gustul produse alimentare naturale traditionale si BIO (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri), produse cosmetice naturale si BIO (creme, uleiuri de corp, masti de fata, parfumuri, sapunuri), produse de curatare naturale si BIO (detergenti de vase, detergenti de imbracaminte), vopseluri naturale si BIO, accesorii imbracaminte, hand-made, edituri. Bineinteles ca nici de aceasta data nu va lipsi sectiunea BIO.

Citeste si:  Depresia la adultii mai in varsta

Atat organizatorii cat si expozantii va asteapta cu preturi de producator si cu nenumarate surprize si promotii.

In luna decembrie la Targul pentru O Viata Sanatoasa va asteapta, ca de fiecare data, noi surprise: il vom avea invitat special pe MOS CRACIUN, care va sta pe tronul lui si va asculta dorintele copiilor. Pentru prezenta Mosului trebuie sa ii multumim Teatrului de Papusi Libelula. De asemenea, va continua campania de informare privind Turburarile in alimentatie, campanie care se va materializa prin prezenta la eveniment a unui specialist in tulburari de digestie care va oferi recomandari practice asupra modului de alimentatie. Nici de aceasta data nu va lipsi screening-ul comportamentului alimentar oferit gratuit de www.medicpentrutine.ro.

Citeste si:  Cum ne mentinem parul si scalpul sanatos

Noi va oferim un mod relaxant si placut de a va aproviziona cu cele necesare, o alternativa la mersul la cumparaturi atat de obositor din week-end.

Astfel, cumparaturile dumneavoastra vor deveni mult mai ieftine si mai agreabile.

Programul targului este intre 10.00- 20.00, iar intrarea este libera.
Pentru detalii acceseaza www.latarguri.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.